Hur till Öka bränsle körsträcka och prestanda

försöka uppnå bättre gas körsträcka och bättre prestanda kan vid en första, verkar en hopplös strävan. Men förbättrad bränsleeffektivitet och makt behöver inte vara motstridiga. Med rätt åtgärder kan båda uppnås samtidigt. För att åstadkomma denna bedrift, men du måste vara beredd att göra en initial investering i rätt eftermarknaden prestanda delar och installation. När ansluten, bör du börja märka ökad körsträcka, en mer lyhörd gaspådrag och fler hästar under huven. Saker du behöver
filter Sportluftfilter och intag
Performance avgassystem
Power module /chip
Visa fler instruktioner
1

Köp ett prestationsbaserat luftfilter och luftintag gjord speciellt för din bil. Efter att du har rätt system, kan du ta bort din bil eller lastbil gamla luftfilter och induktion systemet. Även om du bara har en liten grad av mekanisk kunnande, bör du kunna spara lite pengar på att göra det här jobbet själv. Det nya filtret och intag kommer att tillåta mer ren luft att strömma till din motor. Med renare luft i din motor förfogande, kommer förbränningen att förbättras och du kommer att se en ökning i prestanda och gas körsträcka.
2

Köp ett prestationsbaserat avgassystem för ditt fordon. Dessa system kan vara dyr, beroende på märke och modell, men är värt investeringen. Din stock systemet är i allmänhet alltför begränsade för att medge avgaser att utvisas effektivt. En föreställning avgaser är bredare och utformad med färre böjar. Detta leder till ökad effektivitet som din motor inte behöver arbeta så hårt för att trycka ut avgaserna. Återigen kommer detta läggas effektivitet lika större hästkrafter och gas körsträcka.
3

Installera en prestationsbaserad power chip eller modul under huven på din bil. Dessa marker (ibland kallade moduler) justera din bil eller lastbil elektroniska styrenhet. Detta, i sin tur, justerar hur din motor går. Modulen eller chip kommer att öka din hästkrafter och gas körsträcka, eftersom motorn är inställd att köra mer effektivt. Lika mycket vikt
4

Klipp från bilen som möjligt. Övervikt är ett hinder på både el och gas körsträcka. I själva verket, enligt Federal Trade Commission, kommer att tvinga bilen att bära runt bara en extra 100 pounds påverka din gas körsträcka med så mycket som 2 procent. Ta bort onödiga tillbehör och avlägsna överdimensionerade däck och tunga stålhjul. Byt ut vad du kan med lätta alternativ. Använd till exempel aluminiumfälgar aluminium snarare stålhjul.
5

Lägg luft till dina däck när de är låga och kontrollera dem regelbundet. Under-pumpade däck leder till ökad friktion på vägen. Med den extra friktionen, måste motorn arbeta hårdare för att kompensera. Den extra arbetsbörda orsakar mindre ström och gas körsträcka. Fullt tryck i däcken, men gör att din motor att köra effektivt. Detta innebär bättre all-round prestanda. Kontrollera stämpeln på förarsidans dörr sylt, din instruktionsbok eller sidoväggarna av däcken för rekommenderat däcktryck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95336.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.