Hur man bygger en lastbil Tool

Om din lastbil är ditt levebröd eller helt enkelt arbetshästen du använder när du arbetar på gården, är en verktygslåda som krävs för att hålla allt organiserat på flaket. Kommersiellt byggda lastbil verktygslådor är tillgängliga från en mängd olika tillverkare, men det är lätt att bygga en trälåda som kommer att fungera lika bra. Följ dessa enkla steg. Saker du behöver
Behandlad 2 "x4" lumberTreated trall boards3 hinges2 låsning latches3-tums träskruvar
Visa fler instruktioner
1

Mät avståndet mellan sängens i baksidan av din pickup. Subtrahera 3 inches från denna längd för att ge dig längden på din verktygslåda. Mät från golvet i flaket till toppen av sängen skenor och tillsätt 3 inches till denna mätning för att få höjden på lådan. I detta exempel kommer vi att göra det 24 inches djupt.
2

Skär fyra 2 "x4" brädor till den höjd som du angav, 4 skivor på längden och 4 till bredden. Bygg en ram av dessa styrelser genom att göra två rektanglar med längden och styrelser höjd och sedan ansluta dem med bredd styrelser. Skruva allting ordentligt. Addera 3

Skär PRYDNAD styrelser för att passa längden på lådan och sedan täcka tre av de fyra sidorna med PRYDNAD styrelser skruvade i ramen. Bygg en övre luckan genom att lägga tillräckligt PRYDNAD styrelser för att täcka den övre delen av lådan på längden och sedan korsa dem med två till tre korta avsnitt av PRYDNAD styrelser och skruva dessa tillsammans.
4

Lägg dörren på toppen av lådan och fäst den på lådan med gångjärn och deras medföljande hårdvara. Fäst låset till den fria kanten av dörren och sedan få dina medhjälpare hjälpa till att lyfta den till baksidan av din lastbil. Fyll lådan med verktyg och andra nödvändigheter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83002.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.