Hur man installerar en Weber förgasare i en Jeep

Jeepar utrustade med de ursprungliga 2,5-liters fyrcylindrig eller 4,2-liters sexcylindriga motorerna kom från fabriken med en Carter förgasare. Det finns flera varianter av Carter förgasare som har antingen en enkel-eller två-fat kropp och elektroniska kontroller utsläpp. Vissa ägare får känna förgasaren inte levererar tillräckligt med bränsle och luft för att möta deras off-road behov. Om du vill ändra din, gör Weber flera ersättare förgasare för Jeep CJ och Wrangler YJ modeller. Saker du behöver
socket och skiftnyckel set
Nötter
Insexnyckel set
Skruvmejsel Set
Spetstång
Packning skrapa
Stålborste
Förgasare renare
Shoppa trasor
tätningsmedel självhäftande
Visa fler instruktioner Review bort den gamla Förgasare
1

Koppla bort kabeln från den negativa polen på batteriet. Ta monteringen luftrenaren och bränsletillförsel slang. Märk slangen och anslut den för att förhindra att bränsle läcker. Ta bort och anslut eventuella vakuumslangar. Separera slangen vakuum förväg och ställ den åt sidan. Koppla ur alla elektriska anslutningar.
2

Lossa gasreglaget kopplingen och ta bort förgasaren och eventuella distanser från insugningsröret med en skiftnyckel. Dubbel-nut de många dubbar och använda en skiftnyckel för att ta bort dem.
3

Rengör grenröret. Använd packningen skrapa bort packningen och allt överblivet tätningsmaterial. Använd förgasaren renare att avlägsna rester. Se till att inte få något material i insugningsröret.
Installera Weber Förgasare
4

Montera packningen med tätningsmedel lim. Använd den sexkantiga nycklar för att montera plattan på grenröret. Se till att sexkantbultarna är flush. Montera den andra adapterplattan till den första och installera PCV montering. Anslut den medföljande 3/8-tums slangen till PCV källa med de medföljande slangklämmorna och en skruvmejsel.
5

Installera Weber förgasare. Den andra adapterplatta har fyra monteringsnitarna som matchar förgasaren. Ställ in förgasaren på reglarna, se bränsleinloppet vetter mot framsidan av Jeep. Montera kopplingen fästet på vänster sida och skruva fast enheten på plats med hjälp av en skiftnyckel.
6

tillbaka gasreglaget kopplingen. Fäst den långa staven till vinkelhävstången kopplingen. Anslut våren gasreglaget återgång till den nedre spaken på förgasaren. Se till choke plattorna och strypa öppna och stänga helt.
7

Leta slangen bränsletillförseln och anslut den till bränsleinloppet med en skruvmejsel och den medföljande slangklämma. Anslut slangen vakuum förskott till vakuum förskott slangen port på förgasaren. Låt alla andra vakuumslangar pluggade. Anslut den elektriska chokevajerns till den elektriska choken på förgasaren.
8

Re-kabeln till den negativa polen på batteriet och starta Jeep att testa. Värm upp motorn till rörelsens hastighet innan justering av tomgång. Använd en skruvmejsel för att justera tomgång blandningen genom att vrida blandningen medurs tills tomgång sjunker. Vrid skruven moturs tills tomgång släpper igen. Vrid skruven tills den är halvvägs mellan de två tomgång tappa poäng. Ställ snabb tomgång när motorn är kall. Med motorn avstängd, tryck på gaspedalen i golvet, släpp sedan. Starta motorn utan att röra gaspedalen och justera snabb tomgång skruven tills varvtalet är mellan 2000 och 2500. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87034.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.