Toning Installation

Toning fönstren i bilen, särskilt om du bor i södra delen av USA eller öknen sydväst, är nästan en nödvändighet för att hålla dig bekväm i den flammande sommarhettan. Solens hårda strålar i dessa områden kommer också förstöra insidan av ditt fordon. Många affärer färgton fönster, men det är också ett DIY projekt som du kan åstadkomma med lite tid, ansträngning och tålamod. Saker du behöver
Glas-rengöringslösning
Luddfri handdukar
Razor Skrapbladet
Plastkort-typ skrapa
Tape
X-acto-typ rakkniv kniv

Visa fler instruktioner
1

tvätta fönstret ordentligt. Använd en lösning av vatten och 6 till 8 droppar diskmedel i en sprayflaska. Kommersiella fönster-tona rengöringslösning sprayer finns också tillgängliga. Spraya fönstret och rengör med luddfri handduk. Spraya fönstret igen och gå över glaset med rakkniv skrapa bort alla inbäddade skräp, torka sedan en andra gång med handdukar. Up fönstret
2

Roll och lägga nyans på utsidan av fönstret med fodret sidan vänd utåt. Skär filmen 1 tum större än fönstret hela vägen runt med rakkniv kniv.
3

Spray insidan av fönstret frikostigt med tvållösning.

4

Separera klart liner från nyans. Sätt en bit tejp på båda sidorna av färgton för att dra och hjälpa separera de två skikten. Gör detta på en stabil, plan yta så att färgtonen inte viker tillbaka över sig själv. Om detta händer, är nyansen oanvändbar. Spraya nyans rikligt med tvållösning på sidan att fodret var på.
5

Placera färgton på den våta bilfönstret. Den våta nyans och fönster gör att du kan skjuta den på plats utan att tona fastnar. När det väl är på plats, börja i toppen och gummiskrapa lösningen ut med hårda plastkort. När du är nära kanterna, trimma nyansen exakt till fönstret dimensioner med rakkniv kniv och avsluta squeegeeing ut vätskan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87136.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.