Hur Tint en bakruta

Om du har en bil du tycker saknas stil eller KRAFT och vill lägga till lite stil, undersöka lagt nyans. Den nyans mörkare fönster, begränsar mängden solljus som kommer i. Det gör det också svårare för personer utanför att se i. Men, behöver du inte köpa en helt ny bakruta. Istället kan en toning film köpas och göras för att passa direkt på fönstret. Saker du behöver
Varmluftspistol
Knife
Vatten
Visa fler instruktioner
1

Besök en webbplats som "WindowTint.com" eller " TintCenter. " Din lokala fordonsindustrin butiken har förmodligen ark toning, men det kräver att du skär dig toning själv, vilket kan resultera i ojämna linjer och ett oprofessionellt utseende ansökan.
2

Välj vilken typ av bil du ha (tvådörrars, fyrdörrars, crew cab, etc.). En ny sida kommer upp, vilket ger dig möjligheter att välja den film färg. Den lägre andelen färg betyget, är den mörkare filmen nyans.
3

Välj "Rear Window Kit," följt av märke, modell och år. Webbplatsen skickar dig en skräddarsydd nyans film gjord för att specifikt passa på bakrutan på din bil.
4

Klicka på "Lägg i varukorgen" och följ instruktionerna för att slutföra köpet.

5

Rengör bakrutan grundligt med vatten. Om du använder tvål, se till att den har sköljts bort. Låt fönstret tid att torka. Kontrollera att det inte finns några fläckar av smuts eller hår på fönstret. Dessa kommer att fastna på insidan av fönster färgton om du inte tar bort dem. Färgtonen på fönstret
6

Place. Ström på din varmluftspistol. Du kan använda en hårtork för detta, men det ger inte samma koncentrerade luftflödet, vilket kan göra det svårare att tillämpa konstant värme.
7

Använd varmluftspistol över filmen fönstret. Detta kommer något krympa filmen på bilen. Ansök konstant värme genom att röra handen fram och tillbaka. Flytta från en sida av bilen fönstret till den andra. Om du missar sektioner luftfickor bildas i toning, orsakar bubblande.
8

Klipp bort eventuellt överhäng från toning med din kniv.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95036.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.