Hur man installerar ett Warn batterifrånskiljare

En batterifrånskiljare kan mildra risken för att fastna i skogen med ett dött batteri. Isolatorn fungerar genom att låta din generator för att ladda två batterier samtidigt, och samtidigt isolera deras elektriska dragningen från varandra. Detta är viktigt när du använder din Warn vinsch ifrån civilisationen eftersom det skyddar bilens startbatteri från vinschen elektriska oavgjort. När du äntligen frigöra dig från leran du kommer fortfarande att ha tillräckligt med kraft för att starta fordonets motor. Saker du behöver
Effektbrytare
Skruvmejsel
Borr med 1/8 bit
Wire VECKARE
Wrench in
Automotive Grade tråd terminaler
ring
Butt kontakter

Visa fler instruktioner
1

bort de negativa anslutningar från batteripolerna.
2

Hitta en lämplig torr plats att montera batteri isolator. Den idealiska platsen är nära generatorn men borta från värmekällor. Borra 1/8 tum hål och montera med de medföljande skruvarna.
3

Leta generatorn och hitta "BAT" terminal. Ta bort tråden är fäst vid denna terminal och anslut dem på terminal 1 på batteriet isolator.
4

Anslut änden av en ny tråd i rätt spårvidd till "BAT" anslutningen på generatorn och andra änden till "A" anslutningen på isolatorn.
5

Montera brytaren så nära det extra batteriet som möjligt. Anslut ena änden av en ny tråd av lämplig spårvidd till terminal "2" på Isolator. Kör den här kabeln till brytaren och anslut den till "AUX" terminal. Anslut en ny tråd till den andra anslutningen på brytaren (BAT) och kör det till batterierna pluspol.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86428.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.