Hur du anpassar din bil med ett lån

Förbättra eller på annat sätt anpassar din bil är en stor frestelse. Det finns nya stereoapparater, navigationssystem, anpassade färger måla, inredning förbättringar och karosser att lägga stil och värde till ditt fordon. Om du inte har pengar för att skräddarsy din bil nu, men skulle ändå vilja arbeta på din investering, kan du överväga att finansiera dina förbättringar med ett lån. Ett lån kan du anpassa din bil direkt och betala av det lånade beloppet över tiden. Du kan göra detta på ett av två sätt: ta eget kapital ut ur bilen eller finansiera ett separat personligt lån. Saker du behöver
Finansiella dokument (t.ex. betala stubbar och kontoutdrag)
Visa fler instruktioner
Anpassa din bil med hjälp av Auto Equity
1

Bestäm hur mycket du vill ha för din anpassning. Gör en lista över alla de saker du vill göra med din bil, forskning kostnaden för varje, och lägga upp dem för att bestämma den totala du skulle spendera.
2

Hitta en långivare som kommer att göra kontantuttag auto refinansierar. Inte alla långivare är beredda att ge dig pengar på ett billån, men vissa kommer att refinansiera din nuvarande auto lån för mer än sin enastående balans och ger dig resten i kontanter. Till exempel, Wells Fargo hemsida säger att de kommer att finansiera din bil upp till 60% mer än värdet på bilen.
3

Ansök för din valda cash-out refinansiera, förklarar att lån officer som du vill ha ett lån för det utestående saldot på ditt nuvarande lån plus det belopp som du beräknat för dina förbättringar. Långivaren kommer att be dig om ekonomisk dokumentation såsom lön Män eller kontoutdrag för att bevisa att du har förmågan att återbetala lånet. När du har godkänts, kommer långivaren att kontakta dig för att underteckna pappersarbete.
4

Vid stängning av lånet, kommer banken att ge dig en bankväxel för extra belopp på ditt lån. Deponera denna kontroll till ditt lönekonto, och använda den för att betala för dina anpassningar. Addera Anpassa din bil med hjälp av andra lån
5

besluta om vilken typ av lån är bäst för dig - hem kapital eller personligt. Ett hem kapital lån gör att du kan ta pengar ur kapitalet du äger i ditt hem. Ett personligt lån är utan säkerhet och därför kommer att ha en högre ränta. Eftersom det inte finns någon säkerhet med ett personligt lån, kommer du sannolikt också vara begränsad i hur mycket du kan låna. Men om du inte äger ditt hem, är ett personligt lån det bästa alternativet.
6

Handla för de bästa priserna och produkter. Kontakta ditt lokalkontor för att ta reda på vem som har det bästa lånet med den lägsta ränta och villkor som kommer att gynna dig mest. Tänk på hur länge du vill ha för att betala tillbaka lånet, liksom storleken på din månatliga betalningar.
7

Ansök för din valda lån till ett belopp som du behöver, med dina ekonomiska dokument redo att påskynda godkännandeprocessen.
8

stängning, kommer banken att avancera hela återstoden av lånet till dig, som sedan kan deponeras och användas för din auto förbättringar som behövs.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95089.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.