Hur man bygger en Jeep Hard Top Carrier

Om du någonsin behöver lossa hardtop på din Jeep och förvara den borta, kommer en hardtop bärare underlätta detta. Denna enhet kommer att fästa på hardtop bakpanel och hjälpa dig i både loss toppen och dragande bort. Du ska i princip bygga en stabil ram som kommer att stödja den hårda toppen när det vänds med hjul bifogas för den att rulla på. Det mesta av vad du behöver vara på någon hårdvara eller hem leverans butik. Saker du behöver
Stålrör /barer
Pipe fixturer
Borr med lång bit från 4 hjul med hjul
4 sexkantsbultar
Sugkoppar med krokar
Remmar med krokar
Visa fler instruktioner
1

Mät längden och höjden på hardtop bakpanel. Bäraren storlek ska mäta ungefär samma dimensioner som i detta syfte. Det kan vara något mindre än den bakre panelens längd och höjd, men bör inte överstiga det.
2

Ta fyra kraftiga metallrör eller barer. Rostfritt stål kan fungera bäst som bärare kommer att utsättas för väder och vind. Två stänger bör vara ungefär lika långt som den bakre panelens längd och två bör vara samma längd som dess höjd. Anslut dem till en rektangel med enkla böjda fixturer. Skum eller PVC fixturer kan arbeta så länge de är tuffa och kommer att passa dina rör.
3

Måla ram om du vill att den ska smälta in och inte sticka ut på fordonet. Hitta en färg färg som nästan matchar skuggan av din hardtop.
4

Borra hål rakt igenom varje lång dubbelsidig röret nära varje ände. Ta fyra hjul med hjul som har en anslutande bult fastsatt. Fäst varje hjul till ramen genom att skjuta bulten genom en uppsättning hål och säkra med bulten.
5

Fäst sugkoppar med krokar på ramen. Du kan använda en stark epoxy lim för att binda dem. Svetsning kan vara riskabelt. Detta ger delvis stöd till bäraren vid montering på hard top, men du kan inte förvänta sig att helt stödja bäraren.
6

Anslut transportören till hardtop med remmar med krokar . Du vill två remmar som kommer att gå hela vägen över taket och haka på den hårda övre främre änden. Två fler kommer haka på antingen undersidan av den bakre panelen eller en till den främre kanten av varje sidopanel. Leta efter justerbara remmar, eftersom du kommer att hantera två olika längder.
7

Test bäraren. Efter frånkoppling av hardtop från fordonet, ta tag i bäraren att lyfta bort det. Vänd över toppen så att bäraren är på marken, och du bör kunna rulla den till något lagringsutrymme du har. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82961.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.