Kawasaki Vulcan 800 Prestanda Tips

Kawasaki Vulcan 800 lägger ut en respektabel 55 hästkrafter och 47fp av vridmoment. Det finns gott om hästkrafter för att få Vulcan Sportser stil väg med stil. Men hästkrafter junkies kommer att vilja få ut det mesta av sina Kawasakis utan att tömma sitt kassaflöde. Flera Kawasaki Vulcan 800 prestanda tips är billiga och lägga till ytterligare hästkrafter och vridmomentet till motorcyklar utan att kräva en fullständig genomgång av motorn. Aftermarket Performance Exhaust

Installera ett efter avgas marknaden fungerar på Vulcan. En föreställning avgaser har tre fördelar med OEM (original equipment manufacturer) eller lager avgaser. Det ökar hästkrafter över makten bandet, reducerar fjädrade vikten av han motorcykel med 15 pounds och ger motorcykeln en aggressiv avgas ljud. Den ökning i prestanda och viktminskning ökar den totala hastighet, acceleration och prestanda.
High Flow-Sportluftfilter

En av de första ställen att börja när du lägger prestanda delar till en Vulcan är att installera en högpresterande luftfilter. Detta beror på den låga kostnaden, enkel installation och det faktum att ett högt flöde-prestanda luftfilter adderar ytterligare hästkrafter och vridmoment över hela effektklassen. Det gör man genom att tillåta mer luft i motorn, vilket förbättrar motorns bränsle brinnande effektivitet.
Fuel Processor

bränsle Processor tillåter ägarna att "trimma "hur Vulcans motorn distribuerar bränsle, luft och gnista till motorn. Detta liknar hur ecu tuner chips ändra på hur datorn reglerar en bilmotor. Slutresultatet är förmågan att driva motorns prestanda genom att öka de tre element som skapar hästkrafter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84148.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.