Typer av Auto Window Tinting

Fönster toning erbjuder skugga för förarens ögon och skydd av invändiga material. Denna metod för fordon skuggning har använts i årtionden och dess teknik har förbättrats över tid. Idag finns det några huvudtyper av effektiv nyans film tillgängliga. Färgat Film

Färgat film är en film som har färgats till en viss grad av färgton. Den typen av toning film absorberar värme istället för att blockera den, och därför att avleder värme till det inre av fordonet. Detta är den billigaste typen av fönster toning och har varit känd av proffs att blekna, skala, och i allmänhet misslyckas efter bara några månaders användning.
Avsatt film

Den avsatta filmen är relativt billigt och fungerar bra, men har sina begränsningar. Filmen är gjord med ett vakuum insättning av aluminium, nickel-krom, och koppar för att ge det värme och UV-ray blockerande egenskaper. Denna process skapar ett tjockt lager som producerar toning filmens mörkare färg och speglade utseende.
Förstoftade Film

Förstoftade film skapas på ett liknande sätt som deponeras film, eftersom de är båda gjorda i ett vakuum. Den metallisering i denna metod uppnås genom elektromagnetiska fält strömmar av argonjoner appliceras på metallen, som orsakar grupper av metallatomer för att driva bort i små skurar likformigt tvärs över filmen. Eftersom denna metod är på atomär nivå, kan tunnare filmer med högre reflektivitet uppnås. Den komplexa naturen av denna tillverkningsprocess driver denna typ av film till de högre prisklasserna, dyrare märken av fönster toning. Addera Hybrid Film

hybrid filmen är mest komplicerade av de typer eftersom den innehåller både färgämnen och reflekterande metaller. Genom att kombinera dessa två komponenter, kan deras individuella nackdelar sänkas utan att ge upp prestandan. Dessa filmer kan vara icke-reflekterande och låt en bra mängd ljus passerar genom fönstret.
Överväganden

Fönster toning bör användas ansvarsfullt, och en ägare av en bil bör inte gälla toning som kan hindra sikten på natten. Utöver personlig säkerhet, ett antal stater har strikta regler om vilken nyans av färgton anses för mörk. Brottsbekämpning i dessa stater kommer att testa fönstret mörker och utfärda citat för bryter mot sådana regler.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95035.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.