Hur Wire Bogsering Lights på en Ford Escape

För att lagligt dra en släpvagn, måste den ha signal, broms och positionsljus. Att leverera makt och kontroll till dessa lampor, måste din Ford Escape kopplas med en fyra-polig kontakt. Dessa lampor är viktiga eftersom de ger den information som behövs för att andra förare om storleken på ditt fordon och dess svarvning och bromsning potential. Koppla en fyrvägs trailer kontakt med några grundläggande verktyg och lite kunskap om fordonets elektriska arbeten. Saker du behöver
Skruvmejselsats
12-V-prov ljus
4-poliga kablage
Scotch lås kontakter
Buntband
Visa fler instruktioner

1

Lossa skruvarna som fixerar bakljus till Ford Escape med en skruvmejsel, och sedan ta bort lamporna.
2

Bestäm vilka trådar ger broms, signal-och markör makt att svansen lampor med 12-V-testet ljus. Testet ljus fungerar genom att ansluta sin mark till en ren metall del av kroppen och sondera trådar för matning. Till exempel, för att hitta källan markör makten, vrid bilens positionsljus på och söka av nakna anslutningar tills ljuset på testet tänds. Också hitta vänster och höger signal anslutning.
3

Anslut fordonets strömkablarna till den fyrpoliga kontakten med scotch-kontakter. Den Scotch kontaktdon arbete genom att placera en tråd i varje spår och stänga grinden. Anslut den vänstra signalen till selen "gula ledningen, rätt signal till den gröna kabeln, markörens kraftkälla till den bruna ledningen och den vita kabeln mot marken.
4

Fäst selen" ledningar till det inre kropp Escape använda buntband. Se till att lämna tillräckligt långa för att göra det till släpets koppling.
5

Fäst fyra-vägs koppling till en släpvagn, sedan testa alla möjliga belysning sekvenser.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86084.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.