Hur man installerar en bakåtriktad kamera

Tack vare underverk av modern teknik, fick uppgiften att säkerhetskopiera din bil bara lite lättare. Med fordon blir större och har mer blinda fläckar, installera en backup kamera på din resa kan vara en livräddare. Det finns massor av modeller av kameror som du kan installera, och i det här fallet är det en trådlös backup kamera-system. Saker du behöver
Backup kamera
Drill
Borrspetsar
12-volts testlampa
Tänger
Scotchlok kontakt
Handduk
Tvättsprit
Phillips skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna förarsidans dörr och sitter i sätet. Hitta en plats där du kan montera skärmen för system där det är synligt, men inte en fara i en normal körning situation.
2

Clean off monteringsytan genom att hälla alkohol på en handduk och gnugga att på ytan med handen. Då fastnar på kroken-och-loop dekal som tillhandahålls med kitet på ytan. Addera 3

Placera bildskärmen till hook-and-look pad med händerna och kör strömkabeln från bildskärmen till cigarettändaruttaget.
4

Montera kameran fästet till registreringsskylten med Phillips skruvmejsel. Lämna utrymme för kablarna som kommer ut på baksidan av kameran.
5

Borra ett hål precis ovanför kamerafäste med borrmaskin och borrar. Kör kameran ledningarna genom detta hål.
6

Lokalisera den omvända ljus ledningar i bakljus genom att ta bort bakljus med Phillips skruvmejsel och dra ut den omvända glödlampan. Det kommer att finnas två kablar som går till glödlampan.
7

Sätt nyckeln i läge "på" och sätta bilen i omvänd med nödbromsen på. Fordonet ska inte flytta ett eller annat sätt, men om du måste, placera en träbit bakom däcket för att stoppa den från att röra sig.
8

Probe de omvänd ljusa trådarna med hjälp av 12-volts testa ljus. När testet tänds, har du hittat den positiva ledningen för den omvända ljus, och den andra ska vara den negativa kabeln. Ledningarna från kameran till den omvända ljus ledningar
9

Run. Anslut den röda kabeln från kameran till den positiva ledningen på baksidan ljus med hjälp av en tång och en Scotchlok kontakt. Placera kontakten över backväxeln och placera den röda kabeln från kameran inne i kontakten. Sedan klämma ned med tång och vira plastfliken över toppen. Upprepa denna process med den negativa kabeln.
10

tillbaka bakljus med Phillips skruvmejsel.
11

Testa kamera och monitor systemet genom att vrida bil utanför, då den och placera den i omvänt. Monitorn ska tändas och du ska kunna se bakom dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83404.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.