Hur man installerar en dragkrok

Om du har en motorcykel, en båt eller ens en häst till transport, behöver du en trailer för att göra det. Du måste installera en dragkrok på din lastbil för att fästa släpets till. Även om det kanske låter som ett svårt projekt, om man har rätt verktyg och följa de korrekta stegen, kan du installera en dragkrok själv. Saker du behöver
Dragkrok
Jack
Drill
Bultar
C-klämmor
Visa fler instruktioner
1

Jack lastbilen upp för att ge dig själv gott om utrymme för att installera dragkroken. Vid behov, lossa truckens stötfångare eller avgassystemet före installation
2

Montera hela skumt -. Dragstången, stift och clips, per instruktioner tillverkare men dra inte åt några bultar. Håll skumt upp till din lastbil för att säkerställa att det kommer att bli en riktig passform. Detta kommer också försäkra er om att det inte finns några delar saknas.
3

Borra hål i lastbilen ramen med hjälp av löst sammansatta skumt som mall. Det är viktigt att inte borra hål mer än 1/16-inch tjockare än de bultar som används för att fästa dragkroken till lastbilen.
4

Kläm fast dragkrok till ram med C-klämmor för att hålla den på plats. Skruva fast dragkrok till ram och dra åt alla skruvar. Dra sedan åt alla skruvar på skumt med tillverkarens specifikationer.
5

Gör alla elektriska anslutningar för bromsljus och blinkers följer tillverkarens instruktioner. Testa att se till att alla lampor fungerar innan släpet ut på vägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82874.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.