Hur man ställer in en bil PC

Eftersom botten av en bärbar dator blir varm kan det vara obehagligt att använda i bilen. För att göra det enklare kan du installera en laptop mount. Medan du aldrig ska använda datorn när du kör, kan du använda den om du är parkerade. Om du kombinerar det med en dataanslutning från din mobiltelefon kan du använda den för att kolla din e-post, eller göra lite ljus surfa på Internet. Saker du behöver
Laptop monteringssats
Laptop billaddare
Visa fler instruktioner
1

Bestäm vilken typ av laptop mount du ska använda. Du kan välja mellan fästen Ratt, "No Drill" fästen laptop, mobil skrivbord bil eller bärbara fästen eller hållare.
2

Köp den typ av fastsättning som du vill använda. Som av 2011 dessa kommer att kosta dig ca $ 50 till $ 200 beroende på vilken typ du väljer.
3

Setup den bärbara fästet i bilen. Installationen av den bärbara mount beror på dess typ. Den "No Drill" sort fäster sätet bultar på passagerarsidan av bilen. Borren sort kräver att du borrar hål i golvet i ditt fordon.
4

Montera laptop facket. Detta är vad din dator kommer att vila på. Det är enkelt och bara kräver att du kan knäppa i plastclips och infoga och dra åt några skruvar.
5

Fäst laptop facket till fästet. Detta kommer att snäppa på plats och kräver att du fästa den med några skruvar.
6

Placera den bärbara datorn på toppen av den bärbara bilmontering. Slå inte på den ännu.
7

Fäst den bärbara datorn på plats genom att dra åt sido klipp av fästet till den bärbara datorn. För att säkerställa att det är säkert placerad, skaka bilens montage, och justera sidospärrarna tills du är nöjd att datorn är säker.
8

Anslut laddaren laptop bilen till bilens cigarettändaruttag och anslut den andra änden till den bärbara datorn.
9

Slå på datorn och gå till jobbet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86844.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.