Hur man installerar en bärbar generator i en RV

Dagens fristående fritidsfordon innehåller de flesta bekvämligheter i hemmet, inklusive badrum och kylskåp. Medan de använder batterier för ström för att köra lampor och andra tillbehör, är ett hushåll strömkälla behövs för att driva något med 110 volts växelström. Många husbilar kommer med generatorer byggdes, men med en investering på ett par eftermiddagar, kan du installera en portabel generator i ett bogserat RV liksom. Saker du behöver
Metall plattform helst med en maskstorlek botten
Assorted fyrkantig kanal järn för tillverkning
Blandade bultar och hårdvara (beroende på inställning) katalog U-bultar
borrmaskin och bitar
SAE socket set
SAE skiftnyckel uppsättning
Spännband Spännband
Visa fler instruktioner
1

Inspektera RV för att avgöra var att montera generatorn. På en resa släpvagn, kanske du vill montera generatorn på A-ramen på framsidan av vagnen nära skumt bakom propan tankar. Med en vändskivans släpvagn det kan finnas ett fack i fronten där generatorn kan placeras. Om det inte finns rum på framsidan, kan generatorn monteras på den bakre delen av RV förutsatt stötfångaren klarar belastningen. För att göra bestämningen, undersöka hur stötfångaren är fäst vid ramen. Om den är svetsad eller bultad med en stor del av metall på minst 12 inches lång löper parallellt med ramen, kan det kunna stödja vikten. Om etiketter bara anligger mot ramen med lite eller inget stöd, behöver en stödkonstruktion skall installeras.
2

Tillverka underkonstruktionen för plattformen. På framsidan A-ram, kan plattformen skruvade i ramen. På den bakre stötfångaren, bifoga vinkelrätt metall kanal till stötfångaren genom att antingen borra och bultning genom stötfångaren eller använd U-bultar för att fästa det. Om du monterar generatorn direkt till ramen, fäst metallen kanal till minst 18 inches i ramen och fäst med U-bultarna.
3

Montera plattformen direkt på framsidan A-frame för frontmontering genom att placera U-bultarna genom nätet och över ramen. Dra åt U-bultarna. För bakre montering, place U-bultar eller liknande fästelement genom nätet i botten av plattformen och fäst dem runt metallvaror kanalen sub-struktur.
4

Placera generatorn på platt-plattformen, hålla sin vikt nära mitten av plattformen. Säkra generatorn till plattformen. Om generatorn basen har hål i den för att placera bultar genom, göra det. Om generatorn inte har öppningar för bultar, kan du behöva använda spärrfunktion remmar för att säkra den. Haka vardera änden av bandet till mesh botten av plattformen. Kör remmarna över toppen av generatorn och dra åt.
5

Anslut det elektriska systemet hos generatorn till RV. Om du ansluter generatorn till en överföring byta, kan du för enklare konvertering från generatorn till landström. Du kan koppla in nätsladden från stranden strömkontakt till RV generator för att aktivera RV.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95854.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.