Hur gör jag en Subaru Outback Handtag bättre?

Subaru Outback är en mångsidig all-wheel drive kombi. Du kan förbättra sin hantering med några få steg. Ett sätt är att klä insidan av alla främmande delar som ljuddämpande eller baksäte. Genom att lätta på Outback vikt de chocker kommer att arbeta mindre. Ett annat sätt är att installera tvärstagen på underredet för att öka styvhet och slutligen kan man installera en störtbåge till ytterligare stelna chassit så tat det motstår böjning i hårda hörn. Instruktioner
1

Hitta en bilmekaniker som har kompetens att arbeta på Subarus. Det bästa stället att börja skulle vara med en Subaru återförsäljaravtal.
2

Minska Subaru Outback vikt genom att ha remsan bilverkstad ut ljuddämpande materialet, mattan, och baksätet om du verkligen vill att minska vikten. Du kan också ta av den främre streck och ersätta den med en kolfiber streck som väger en tiondel av originalet. Detta är effektivt för att minska i vikt men kolfiber streck är dyrt.
3

Förbättra bilens styvhet genom att ha bilverkstad installera underredet hängslen i fronten, bakre och mellersta. Dessa hängslen bidra till att överföra kraft från sidorna av bilen så att den skjuter tillbaka mot hårda svängar. Varje bil flexar lite när utsättas för stress. Det är faktiskt bra för komfort men minskar hanteringen. Om du tänker använda Outback off road då också ha bilverkstad installera glidplattor på hängslen för att hjälpa skydda ditt underrede.
4

Lägg i en bur på insidan av bilen. Den störtbåge är främst för säkerheten men det fungerar också som ett annat system av stag för att hålla Kombi förblir stel i vändningarna. Detta kommer att ta upp en del utrymme i det inre av bilen. Den störtbåge Installationen kan ta upp till en vecka vid vissa butiker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96041.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.