Hur man installerar en Honda Camber Kit

Om du äger en sänkt Honda, då hjulen troligen ha lite negativ camber. Det är när toppen av hjulet lutar mot mitten av bilen. Detta skapar en oönskad körning skick, och även orsakar slitage på däcken. För att åtgärda detta problem, kan du installera en camber kit. Detta gör att du kan justera mängden camber närvarande i framvagnen, och hålla dina däck i gott skick som följd. Saker du behöver
Jack
Jack står
däck järn
Spetstång
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
obestämd nyckel satt
Camber kit
ersätter saxsprint
Visa fler instruktioner
1

Parkera bilen och sätta på parkeringsbromsen. Lyft den främre delen av Honda med domkraften. Placera pallbockar under domkraften punkter på sidan av kroppen, strax akter om framhjulen. Ta bort de främre hjulen med däcket järn.
2

sitta framför den främre hjulupphängningen. Ta bort sprinten i kulleden förbinder de övre bärarmarna i styrspindeln med tång. Unbolt knogen från de övre bärarmarna med 3/8-tums Ratchet och uttag.
3

Pop huven. Unbolt övre länkarm från fjäderben med 3/8-tums Ratchet och uttag. Dra den övre länkarmen ur främre hjulupphängningen.
4

Placera de två ersättare övre bärarmarna som utgör camber kit bredvid varandra. Justera de övre kulleder på varje arm med 3/8-tums Ratchet och uttag och en fast nyckel så att var och en är identisk.
5

Installera camber kit övre bärarmarna i fjäderben med 3/8-tums Ratchet och uttag. Montera kulleden i styrspindeln med 3/8-tums Ratchet och uttag, sedan installera en tapp ersättare sprint. Sätt tillbaka framhjulen och lyft Honda utanför pallbockar. Dra jack står ut från under bilen, sedan sänka domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86973.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.