Hur man bygger en sluten Motorbike Trailer

Länkade motorcykel släp är en klok investering för motorcyklister som reser långa sträckor eller behöver för att dra stora utrustning när de rider. Även sammansatta modeller är ofta på över $ 1000, kan motorcyklister med svetsning verktyg och expertis spara avsevärt genom att modifiera en grundläggande trailer ram och tak lastbärare. Saker du behöver
lastbärare
nyttofordonstrailern 2-av-2 tums metallrör
Drill
Bultar
kapsåg eller Tigersåg
1-tums vattenledning
Brickor
Cykel Ständer
Löd
Convoluted zip vävstol
4-gånger-4
1,25-tums deepwell socket
aluminiumrör
Stop /blinkers

Visa fler instruktioner
1

köp en hård bärare skal last och litet verktyg släpvagn från en auto del leverantören såsom Sears eller Pep Boys. Modifiera släpfordonsram genom att ändra storlek den för att bättre rymma storleken av bäraren. Skär längden av ramen till 38 inches och tvärstagen till 36 inches. Montera ramen och förlänga släpvagnen tungan upp till 9 meter genom att montera en bit av 2-av-2 tums metallrör. En förlängd tunga ger extra utrymme för att montera andra lagring komponenter, om så önskas. Center förlängningen på ramen och svetsa ihop bitarna.
2

Borra ett hål i mitten på tvärbalkar att skruva tungan till stativet för extra säkerhet. Markera och borra hål för ljus och bollen kopplare.
3

Klipp 4 inches från axeln med hjälp av en hacka såg eller Tigersåg att matcha längden på den modifierade ramen. Svetsa en 1-tums vattenledning i axeln slangen för att stärka den skurna delen.
4

Installera svansen, vänder och kör lampor levereras i nyttofordonstrailern kit. Kör de viktigaste trådarna genom de viktigaste röret på baksidan av släpet. Installera bladfjädrar Enligt trailern kit instruktioner.
5

Montera axeln i bladfjädern placeringsstiften och säkra med en bult. Shim kopplingen med brickor för att kompensera för den 0,5-tums skillnad i bredd mellan den medföljande släpvagnen tungan och 2-tums metallrör. Bifoga en cykel ställ att använda när last trailer är parkerad.
6

Kör kabelanslutningar till en central knutpunkt på baksidan av ramen. Löda kabelanslutningar och användning zip vävstol är möjligt.
7

Använd en 1,25-tums deepwell uttag för att driva ut de lager och tätningar från hjulen. Packa hjullagren med vitt litium grase. Följ trailer instruktioner för montering för att montera hjulen på släpvagnen.
8

Fäst lastbärare till ramen genom att installera lyftöglor genom varje hörn av bäraren bas. Om det finns ett glapp mellan transportören och kanten på ramen, kan den fyllas genom att skruva bäraren till en trä stag tillverkad av behandlat 4-gånger-4 och infoga distanser tillverkade av aluminiumrör. Fäst hållaren topp till botten och installera stopp /blinkers till toppen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86945.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.