Grant GT Ratt Borttagning

Grant rattar är mycket populära bland entusiaster över hela världen för sina kostnader och enkelhet. En av de varumärken som Grant hjul är deras enkel installation och borttagning, kan den sistnämnda ske på 15 minuter med grundläggande handverktyg. Oavsett om du vill uppgradera till en bättre ratt eller helt enkelt korrigera en obalans genom den ursprungliga installationen, ta bort en Grant hjul är ännu enklare än att installera det. Förberedelse
p Det är viktigt att du får hjulen pekade rakt fram innan du tar bort något, eftersom underlåtenhet att göra detta innan installationen är den främsta orsaken till en krokig ratten. Du kan ha en vän hjälpa dig att göra det visuellt, men den bästa metoden är att backa upp bilen till slutet av uppfarten, och driva den framåt ca 20 meter till där du ska installera hjulet. När du får saker rätas ut, koppla ur batteriet och tutan tråd för att förhindra potentiella shorts.
Avlägsna Horn

På de flesta modeller av GT hjul, direkt knappen unscrews med ett moturs varv, men vissa kan kräva avlägsnande av tre skruvarna som kommer upp från baksidan av hjulens ekrar. Ta den fjäderbelastade kolven och horn switch som en enhet, och se till att hålla alla delar tillsammans för enklare montering.
Ta bort bultarna

bort de tre skruvarna (skuldra bultar) säkra hjulet-låsring till navet, och lyft ringen ut som en enhet. Ta bort axeln klämmuttern hållare, är mycket noga med att inte böja det. Dessa clips är svårt att komma med för de flesta bilar, och ännu svårare att tillverka. Flytta den stora muttern i mitten (Axelmuttern) med ett djup och uttag medan en kompis håller hjulet stadigt. Det är där de flesta människor går fel och råkar vrida ratten, så försiktighet rekommenderas.
Dra hjulet

Mark toppen av mitt inlägg med en fett penna eller någon wite Out som referens, och dra hjulet från posten. Du kan antingen använda en specialitet avdragare ratt som de som tillverkas av Grant (del # 5891, $ 16,99 detaljhandeln), eller så kan du tillverka en av en bit av stålplåt. Trä de medföljande skruvarna i hålen skuldra bult och dra åt dem tills de är tätt mot avdragaren och rattstången. Vrid den övre skruven ett helt varv, och göra samma sak till nästa. Fortsätt stegvis åtdragning dessa tre bultar tills ratten dyker upp och landar i knät.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83599.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.