Hur man gör min bil luktar Racing Gas

Lukten av racing gas kan generera en mängd känslor. En sniff av detta enda ändamål bränslet kan föda spänning, lycka och en kvarvarande känsla av innehållet. Det är ingen hemlighet att en hel del racing fans vill festa på doften av denna speciella typ av bränsle i sina egna fordon, men många helt enkelt inte har haft den vägledning som krävs för att uppnå sina mål. Om du är en av dessa människor, vara säker på att du kan göra din bil luktar racing gas. Saker du behöver
Octane 93 gas (premium gas) katalog High-density trasa
fuktig trasa
Jerry burk (gas kan)
Visa fler instruktioner

1

Kör till en bensinstation i ditt område.
2

Fyll upp din bil med ett högoktanigt bränsle. De flesta bensinstationer i USA utbudet oktan 93 gas, annars känd som premium bränsle, vilket kommer att vara tillräckligt. Som bränsle webbplats Bazellracefuels antyder, har det bränsle som används i NASCAR motorer övergripande oktantal av 98. Att hitta en liknande högoktanigt bränsle för att lagligen pumpa in en gata bil är ytterst osannolikt, så du får nöja för premium.
3

Använd upp en full tank av premien gas . Vid denna tid, bör lukten av högoktanig gas ha arbetat sig runt din bil, ger det en lukt av racing bränsle.
4

Häll ca 16 uns av premium bränsle i en dunk eller gas kan.
5

Häll en liten mängd bränsle från dunk på en hög densitet trasa. Badda trasa lätt på undersidan av de båda framsätena i bilen. Använd sedan en fuktig trasa för att badda samma områden för att avlägsna överflödigt bränsle. Detta kommer något förstärker racing gas lukt i din bil, om du behöver en sådan åtgärd. Var ytterst försiktig dock, som National Association Brandskydd hemsida säger, "Bensin är mycket giftigt förutom att vara en brandrisk." Du bör DAB så lite bensin under sätena som möjligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86504.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.