Hur man installerar ett bränsletrycksmätaren i en Acura Integra

När man bygger en prestanda bil, är det viktigt att veta vad bränsletrycket i motorn är. Om trycket varierar med för lite eller för mycket, då motorn kan köras mager eller rik, vilket potentiellt kan leda till att motorn misslyckas. Du kan installera en mätare bränsletryck på din motor med hjälp av några adaptrar och reservdelar. Om du har grundläggande kunskaper bilverkstäder, ska proceduren tar ca 30 minuter. Saker du behöver
Bränsletrycksmätare kit
Linje skiftnyckel som
teflonband
Visa fler instruktioner
1

Öppna bränslekranen luckan och ta ut gas cap. Öppna huven och leta reda på bränslefiltret, vilket är på passagerarsidan av brandväggen.
2

Ta banjo bulten på toppen av bränslefiltret med en linje skiftnyckel, sedan ta bulten och bränsleledningen ur bränslefiltret och kasta koppar brickor.
3

Installera banjo bult ur satsen i bränslefiltret med de medföljande koppar brickor använder linjen skiftnyckel, så att två koppar brickor sandwich bränsleledningen mellan skruvskalle och bränslefiltret.
4

Applicera Teflon tejp på gängorna på bränsle tryckmätare med fingrarna. Montera bränsletrycksmätaren i banjo bult med en linje skiftnyckel. Sätt tillbaka tanklocket.
5

Starta motorn och leta efter läckor som kan vara närvarande i systemet. Om du hittar en läcka, ta av tanklocket, ta bort bränsletrycksmätaren, tillämpa mer Teflon tejp och installera om bränsletrycksmätaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86943.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.