Hur man gör ett lås Motorcykel Throttle

Många touring motorcyklar kommer nu som standard med en elektronisk farthållare, även känd som gasspärren. Denna farthållaren tar avlastar handleder och händer under långa motorvägen åk genom att låsa motorcykeln till en angiven hastighet. Minska handleden påfrestningar på din äldre motorcykel med en gör-det-själv Gasspärr. Saker du behöver
eltejp
Liten hylla fästen
aluminium rem
Allen head bolt
Självlåsande mutter
Gummi O-ringar
Visa mer instruktioner
1

Skär en bit av perforerad rem aluminium till 3 till 4 inches lång, med bultsax av plåtsax. Var noga med att hålen kommer att rymma en liten skruv. Om inte, kan hålet närmast ena änden borras ut.
2

Fäst perforerade aluminium remsan till en liten 90-graders hyllor fäste. Använd gummi O-ringar och en självlåsande mutter för att säkerställa den fria rörligheten från den perforerade remsan.
3

Linda den andra änden av den perforerade aluminiumband med eltejp tills det kommer " stick "mellan gashandtaget och spjällhuset.
4

Anslut den lilla hyllor mount på gaspådrag sidan spegeln genom att ta bort spegeln och bultning den tillbaka ner med hyllor fäste mellan fästet och spegeln.

5

Få din motorcykel till en bekväm hastighet och lämna aluminiumlisten mellan gashandtaget och spjällhuset. Detta kommer att hålla på gasen vid en bekväm öppning tills du manuellt koppla ur gasspärren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83431.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.