Hur man bygger en anpassad S-10 Chevy Center Console

Chevrolet S-10 är en medelstor lastbil med två platser i den främre raden. Fabriken mittkonsolen börjar längst ner på instrumentbrädan och sträcker sig till hyttens bakvägg i Single Cab lastbilar eller stannar mellan de två framsätena i förlängda hytten S-10s. Fabriken konsolen har ett öppet fack för saker som Loose Change eller mobiltelefoner, väljarspaken för manuella truckar och annan behållare för automatik, mugghållare och ett förvaringsfack med lock mellan framstolarna. Att bygga en anpassad S-10 Chevy mittkonsol, bli av fabriken konsolen och börja om från början. Saker du behöver
MDF
Pencil
Kartong
Tape
Jigsaw raspa Tool Review Nails
Hammer
Saxar
skumblocken
Limpistol
fiberglasmatta
Resin
Fleece rulle
pensel
600 och 1000 grit sandpapper
Spray primer
Sprayfärg
Visa fler instruktioner
1

Skär bitar av kartong till formen på den nya mittkonsolen. Använd tejp för att hålla formen tillsammans. Prova flera olika mönster tills du har en grundform som du vill. Ta bort tejpen så att du har bitar av kartong att använda som mallar.
2

Placera kartong former på MDF och spåra dem med en blyertspenna. Använd en sticksåg för att skära bitarna ut. Sätta ihop bitarna med hjälp av en hammare och spik. Kontrollera att konsolen passar in på rätt plats i S-10 innan han flyttade vidare.
3

Lägg skumblocken till konsolen och använd ett raspande verktyg för att forma skummet i önskad design . Skum block kan formas i nästan varje design. Limma dem till konsolen med hjälp av en limpistol.
4

Täck hela konsolen i fleece. Skär hål i eventuella öppningar för mugghållare eller andra tillbehör som ska monteras i konsolen. Coat ullen i harts med en pensel. Låt plasten blir klibbiga genom att låta det torka i tio minuter. Under harts
5

Place glasfiber matta och jämna ut för att skapa det yttre lagret av konsolen. Låt mattan och harts torkar och blir hårt. Det tar minst en timme.
6

Sand glasfiber för att jämna ut ytan med 600-slippapper. Gå igenom det igen med hjälp av 1000-grit sandpapper.
7

Spray konsolen med ett tjockt lager grundfärg. Låt primern torka under trettio minuter. Spray fyra till sju lager färg över hela konsolen, vänta fem minuter mellan varje lager. Vänta sex timmar innan du hanterar konsolen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86638.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.