Hur man bygger en Glasfiber Cover

Utforma och bygga din egen glasfiber motorhuven kan lägga personalisering till din bil och samtidigt hålla en smutsig motor täckt. Köpa Glasfiber täcker bilen vara dyrt, och många av de mönster som finns att köpa är mycket lika. Även att arbeta med glasfiber kan ta en hel del tålamod och kan vara långtråkig, kan det också spara dig mycket pengar och lämnar dig med en anpassad motorhuven av ditt eget. Saker du behöver
frigolit
Bondo
Sandpapper
Polyester primer
Molding vax
harts harts
Polyester och härdare
Plast blanda koppar
Borstar
Glasfiber rulle
fiberglasmatta
Rakblad
trä mätsticka
Visa fler instruktioner
1

försiktigt designa din motorhuven på papper med särskild hänsyn till dimensioner . Lokalisera hålen där glasfiber motorhuven passar på toppen av din motor och se till att din design inkluderar områden som kommer att ansluta locket till motorn.
2

Rista skummet av blocket enligt designen att du har skissat på papper med hjälp av en kniv eller rakblad. Skummet mögel du har skapat bör vara raka motsatsen till den sista pusselbiten. Slipa skummet med 180-slippapper för att skapa en slät yta. Täck skummet i Bondo och låt den torka helt. Slipa Bondo ned med 220-grit sandpapper tills den är slät.
3

Spraya tjock polyester primer ovanpå Bondo och låt det torka. Torktiden kommer att variera beroende på varumärket. Låt sitta i tre eller fyra dagar och vaxa tre till fyra gånger under tiden. Denna yta kommer att vara samma yta din motorhuven har därför en slät vaxad yta är behovet av att säkerställa en smidig motorhuven.
4

Bryt glasfiber ark i små bitar tills glasfiber är helt separerade. Med en borste applicera harts på toppen av primern och lägga glasfiber ovanpå. Använd en rulle för att avlägsna eventuella luftbubblor i hartset. Upprepa denna process tre gånger.
5

Använd ett rakblad för att avlägsna eventuella utskjutande bitar av glas efter att hartset har torkat. Använd en trä mätsticka för att försiktigt bända motorkåpan från formen. Använd en fläkt för att underlätta processen genom att blåsa luft in mellan pjäsen och mögel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86888.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.