Hur man målar en bil utan en sprutpistol

Måla en bil med en bil sprutpistol är det bästa sättet att få ett professionellt utseende paint jobb. Om du inte har tillgång till en bil pistolen och luftkompressorsystem, det finns en annan metod som du kan använda. Bildelar butiker säljer nu fordonsindustrin kvalitet färg i en vanlig aerosolsprayburk. Saker du behöver
Automotive sprayfärg
Automotive spruta primer
Automotive klarlack
Sandpapper
Dual action slipmaskin tejp
maskering och papper
Visa fler instruktioner

1

Sand bilen med 120 sandpapper och en dubbelverkande slipmaskin. Detta tar bort all gammal färg och hjälper till att förbereda ytan för ny färg. Detta steg kan göras för hand, men slipmaskinen sparar en avsevärd tid.
2

Använd maskeringstejp och papper för att täcka alla områden av bilen som inte ska målas, liksom fönstren , hjul, lister, lampor, dörrhandtag och speglar.
3

Torka bilen ner med vax och fett remover för att ta bort olja från fingeravtryck och damm. Om den lämnas på ytan, kan dessa saker orsakar brister i den färdiga färgen, såsom apelsinskal eller gupp.
4

Spray två tunna lager av primer på bilens yta och låt varje lager torka 30 minuter. Håll sprayflaskan ca 10 inches bort från bilen, med början i toppen av bilen och arbeta dig nedåt och bakåt.
5

Måla bilen med tre eller fyra tunna lager av spray måla. Flera tunna lager möjliggör en jämn täckning och är mindre benägna att orsaka körningar i färgen. Använd samma sprutbild som du gjorde med primern, så 30 minuter för varje skikt torka.
6

Spray tre lager av klarlack färg på bilen, med samma sprutbilder och torktider som med färg och primer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83254.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.