Chevy 350 Heads Information

Chevy 350 motor introducerades av General Motors ( GM ) i 1967. Du kan antingen köpa färdig motor direkt från GM eller en ofullständig eftermarknad version från en återförsäljare . Topplock

350 kamaxel har 2,45 - tums stora tidskrifter , 2,1 - tums tidskrifter spö och fyra bult viktigaste mössor bärande . Den har också ett cylinderblock med sammanlagt åtta cylindrar .
Kamaxel

inloppsventilen och avgasventilen på Chevy 350 motorn har en lyfthöjd på 0,457 inches och en total längd av 268 sekunder vardera . Den 350 har en minsta cylinder storlek ventil på 1,94 inches i intag diameter och 1,5 inches i avgaserna diameter .
Cylinderhuvud Vridmoment

Bultarna ansluter insugningsröret till topplocket har 33 foot-pounds av vridmoment . De yttre bultarna som förbinder avgasgrenröret till topplocket har 20 foot-pounds av vridmoment , och de inre skruvarna har 30 foot-pounds av vridmoment . Bultarna som förbinder topplocket till motorblocket har 65 foot-pounds av vridmoment , medan tappen ansluter vipparmen till topplocket har 50 foot-pounds av vridmoment .
< br > .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96159.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.