Hur får man fler hästkrafter i en '94 S-10

Den Chevy S-10 är en amerikansk gjort pickup som startade produktionen 1982 och upphörde 2004. Fordonet kom i en mängd olika motoralternativ. Vissa S-10 plocka upp lastbilar presenterade en fyrcylindrig motor, medan andra kom utrustad med en V6. Ge din Chevy några extra hästkrafter är en ganska lätt uppgift som vanligtvis kan åstadkommas med tillägg av eftermarknaden delar. Du kan också öka din S-10 hästkrafter genom att hålla upp för löpande underhåll. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Skruvmejslar
Förgasare renare
Högpresterande tändstift
8mm tändkablar
Snorkel luftintag
Visa fler instruktioner

1

bort dina S-10 nuvarande tändstift. Byt fabriken eller vanliga pluggar med höga pluggar prestanda gnista. En S-10 motor tar en 4 tändstift. Du kan öka kraften genom att installera en 5 tändstift.
2

ersätta den vanliga tändkablar på din S-10 fordon. Ta bort de nuvarande ledningar och använder trådar som har en större bredd. Använd tändkablar med en 8 mm bredd.
3

bort luften rutan och ersätta den med en kall luftintag. Din motor behöver för att bränna syre för att öka effekten. Med nuvarande luftlådan på plats din motor är återanvända varm och bränd luft som saknar en stor mängd syre. Använda en kall luftintaget kommer att ge ren luft som innehåller höga halter av syre in i din motor och ökar effekten.
4

Rengör insugningsröret regelbundet med förgasare spray. Ta slangen från grenröret och sedan spraya en generös mängd av förgasaren renare på insugningsröret. Låt renare att torka och sedan upprepa processen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85425.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.