Hur du anpassar en Mercedes

Som alla high-end tyska fabrikat, gör en Mercedes-Benz en bra grund för en modifierad bil, oavsett om det är mild och diskret eller mer extrem. Tack vare bolagets universella popularitet, det finns massor av företag som erbjuder eftermarknaden uppgraderingar och tillbehör. Denna artikel behandlar en översikt över de åtgärder som behövs för att ställa en Mercedes, men omfattar inte specifika monteringsanvisningar för ändringarna. Konsultera en verkstadshandbok för din modell, eller ännu bättre, hitta en butik som specialiserat sig på tuning high-end bilar att göra jobbet åt dig. Instruktioner
1

Installera en uppsättning eftermarknads hjul. En Mercedes ser bra med en större uppsättning av hjul och däck, så börja modifiera processen genom att byta ut beståndet hjul för lättare, mer aggressiva legeringar. Många företag gör hjul för Mercedes, men det är bäst att hålla sig till etablerade märken som BBS, AMG och AC Schnitzer. Försök att undvika 20-tums kromade fälgar om möjligt.
2

Installera en lägre, styvare fjädring för bättre utseende och extra prestanda. Para ihop en uppsättning högkvalitativa sänkningsfjädrar från ett företag som Brabus eller Carlsson med några styvare stötdämpare från Bilstein eller Koni. Om du verkligen vill öka bilens hantering, bult på en uppsättning av större vingla barer, som verkligen kommer att minska krängning vid snabb kurvtagning. Din bil kommer att se bättre och prestera bättre, med mer flexibel, säker på foten kurvtagning.
3

Öka motorns hästkrafter. Byt lager och restriktiv avgassystem för en större diameter setup och känna nytta av mer kraft och en mer trimmad avgasljud. Du kan gå ett steg längre genom omprogrammering av ECU (elektronisk kontrollenhet) och installera ett bättre luftintag. Utöver detta, är himlen gränsen med kompressor och turbo kit som kommer att lägga en enorm mängd ström till din bil.
4

Uppgradera bilens bromskraft. Bättre bromsar se resultatet av dina Mercedes förblir balanserad, särskilt om du planerar att uppgradera hästkrafter. Brembo erbjuder stora uppgraderingar broms kit för en dramatisk förbättring av bromskraft. Om du vill behålla det grundläggande, sedan resultatorienterade pads och cross-borrade skivor från ett företag som Zimmerman är en bra satsning.
5

Ändra interiören. I lager formen, är en Mercedes interiör ett ganska bra ställe att tillbringa tid, men det finns flera alternativ för uppgradering av denna del av bilen. Börja med en aluminium växelspaksknopp och gå därifrån. Det är aluminium och kolfiber kit trim tillgängliga för de flesta bilar. Du kan även installera en rik Alcantara (faux mocka) headliner för en mycket exklusiv look och känsla.
6

inte din Mercedes är en av de högpresterande AMG-varianter, som kommer som standard med en mängd prestanda och estetiska förbättringar, är det yttre förmodligen på den subtila sidan. Flera företag erbjuder estetiska förbättringar, med OEM (Original Equipment Manufacturer) AMG delar och produkter från företag som Brabus och MKB är några av de allra bästa i kvalitet och montering. Har dessa delar monteras och målade av ett företag som specialiserat sig på tyska Marques för att få bästa resultat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95085.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.