Hur att minska vibrationer i min 5.0 Mustang

V-8 5,0-liters motor i Ford Mustang, som alla V-8 motorer, ger ett ojämnt flöde av avgaser. Denna ojämnt flöde ger 5,0-litersmotorn ett distinkt muller. Det producerar också vibration i chassit, som överförs till hytten. Vibrationer kan också överföras till kabinen under körning. Du kan kontrollera och minska vibrationerna med dämpande material som appliceras på insidan och avgaser modifieringar. Du kan också minska vibrationer genom korrekt underhåll stötar, lager och bromsar, samt genom att korrekt rikta hjulen. Saker du behöver
resonated slutrör
Constrained skikt spjäll - CLD - plattor
Sound blockerar Mats
Ljuddämpande huv liner
chockar
Hjullager
Bromsbelägg
broms rotorer
Visa fler instruktioner
Vibration och ljudkontroll
1

Installera en resonans slutrör på avgasröret. Resonans tips är fodrade med material som dämpar ljud. Minska ljudet av avgaserna kommer att minska vibrationer i samband med avgaserna i 5,0-litersmotorn.
2

Installera vibrationsdämpande CLD plattor på ren metall i kabinen. Ta det inre sittplatser, klädsel och trimma. Ansök brickor direkt mot metallen för att minska vibrationerna från motorn, väg-och avgassystem.
3

Ansök ljud blockerande material över vibrationsdämpande plattor. Ljud blockerande material bör installeras i falsade ark för att blockera ljudvågor från att tränga in i hytten. Installera om trim, klädsel och sittplatser.
4

Line Mustang huva med ljuddämpande material. Materialet bör vara certifierad för hög temperaturzoner för att undvika farliga ångor och smältning. Den fodrad huva kommer att absorbera motorbuller innan det återspeglas i kabinen.
Underhåll
5

Byt ut slitna chocker med väg vibrationsdämpande stötar. Chocker för att vara mjuk i de första inches av resor kommer att minska mängden av vägen vibrationer du känner när du kör.
6

Inspektera och packa hjullagren. Slitna lager resulterar ofta i en surrande vibrationer vid motorvägshastigheter. Byte av slitna lagren kommer att krävas för att ta bort brummande ljud och tillhörande vibrationer.
7

Ersätt eller dyka upp igen bromsklossarna och rotor. Dunkande och vibrationer vid bromsning är ett tecken på slitna bromsskivor och bromsbelägg. Rotor ytor och Bromsytorna pad bör vara släta och utan varp eller ojämn förslitning för optimal bromsning.
8

Utför en fyra-hjulinställning. Feljusterade hjul kan resultera i hjulet vibration, förlust av ordentlig dragkraft och förtida däckslitage.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96408.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.