Hur att betygsätta Elwinschar

Elwinschar har kommit till sin rätt att konkurrera hydrauliskt drivna vinschar. De har betydande fördelar jämfört med hydrauliska vinschar. Främst bland dem är möjligheten att ansluta den direkt till bilens batteri eller ett sekundärt batteri. Detta innebär att inte behöva "binda" i bilens styrsystem, som hydrauliska vinschar kräver. Det är lätt att använda och har jämförbar dragkraft. Välja en elektrisk vinsch tar några överväganden. Instruktioner
1

Beställ broschyrer eller titta på bruksanvisningar tillhandahålls av tillverkare på sina webbplatser, om möjligt. Bestäm vilken typ av elektrisk vinsch drivlina är mest tillämplig på dina särskilda omständigheter: mask, sporre eller planetväxel. Snäckväxel tågen rör sig långsamt och är utformade för att lyfta större fordon medan sporre drivlinor är snabbare. Sporrar "rulle-in" nyttolasten snabbare, men det kan betyda ojämn dra. Planetväxel tåg är en sammanslagning av mask och sporre. De är oftast billigare och lättare, och lättare oftast leder till en mindre nyttolast hantering.
2

Välj en vinsch med sin motorns energi belastning effektivitet. Vinsch motorer finns i två typer: serielindad och permanent magnetiska. Serielindad är dyrare eftersom de kan dra en last, men är inte så energieffektiva. Permanent magnetiska ettor är det motsatta: De drar mindre energi men kan inte hantera stora laster. Betrakta den extra kostnaden för att köpa en serie sår. Det betyder sannolikt att behöva installera ett annat batteri för att hantera den energi belastning och /eller uppgradera till en större generator.
3

Factor i lastkapacitet. Oavsett drivlina och motor, kommer du behöva köpa en vinsch som kan ta på förväntade nyttolaster. Kapaciteten beräknas med en enkel formel: Ta bilens bruttovikt och multipel det med 150 procent. Om bilen väger 4,000 pounds, kommer den att behöva en vinsch med en kapacitet på minst 6,000 pounds.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86879.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.