Hur man tar bort mellanväggarna Från en Softail Exhaust

De flesta motorcyklar skickar inte med den typ av högt avgaser med vilka märken som Harley-Davidson har blivit synonymt. Yet "högljudda rör rädda liv" har blivit en vanlig fras som används i motorcykeln samhället, där ofta avgasljud av en motorcykel är starkare och mer uppseendeväckande än hornet som levereras som standard med cykeln. Denna högt avgaser tonen är resultatet av en enkel operation kan du utföra hemma med några grundläggande verktyg, vilket gör din resa starkare och mer bekymmersfri som du fånga uppmärksamheten hos bilister och andra motorcyklister på vägen. Saker du behöver
Basic Hylsnyckelsats
skär metall borr
Handhållna Vise borr
eller metallslöjd stå
Visa fler instruktioner
1 < p> Använd din instruktionsbok för att lokalisera skruvarna som fixerar avgaserna till ramen och topplock av motorcykeln. Varje cykel är annorlunda i detta avseende.
2

Ställ din motorcykel på sin cykelställ så att den inte välter när du arbetar med den. Addera 3

Ta bort avgassystemet från motorcykeln genom att ta bort avgaserna montering bultar med en kombination eller hylsnyckel.
4

Täck ditt skruvstäd eller metallslöjd stativ med butik trasor, pappersservetter eller annat mjukt material för att hålla fast det förkromade yta av avgaserna säker mot repor och bucklor. Spänn avgaserna i skruvstäd eller stativ.
5

Installera en skärande borr 3/8 eller 1/2 tum i storlek på din handhållna borrmaskin. Borra genom första mellanväggen på insidan av ljuddämparen sedan den andra. Borra inte igenom alla avgaser bafflar eller komprimering av motorn kommer att drabbas, vilket kräver en förgasare rejet.
6

Ta bort eventuella metallspån eller bitar från slutet av ljuddämparen. Använd en kombination eller hylsnyckel för att sätta tillbaka avgaserna till motorcykelns ram och topplock. Var noga alla skruvar är åtdragna med vridmoment specifikationer som finns i din instruktionsbok, sedan starta upp cykeln och lyssna på din nya, lågt och högt avgaser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83786.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.