Remote Car Starter Installation Tips

Ett avlägset startsystem innefattar en sändare för sändning av en startsignal, och en styrmodul för mottagning av startsignalen och start av fordonet. Styrmodulen är kopplad till det elektriska systemet av bilen, och kan ta ström direkt från batteriet och /eller från strömkabeln som är ansluten till tändningslåset. Verktyg och förnödenheter

Du behöver enkel utrustning och tillbehör för installationen. Dessa inkluderar en voltmeter, skruvmejslar, kabelskalare och tång, och kan också innefatta en lödkolv och lod. Använd inte en lampa-typ spänningsprob att kontrollera strömmen i fordonet ledningar. Lampan i dessa sönder kan dra tillräckligt med ström för att skada fordonets elektronik.
Förbereda för installation

Förberedelser är nyckeln till en lyckad installation. Samla information på fjärrkontrollen starter och på din bil. Börja med manual och installationsguide för fjärr-starter. Identifiera trådarna och komponenter i förväg kan förhindra installationsproblem. Om din bil har en anti-stöld eller larmsystem, måste du avgöra om du kan komma runt det. Information om att hantera dessa system kan tillhandahållas i instruktionerna för din fjärrkontroll startsystem. Ett kopplingsschema för din bil kommer att hjälpa till med installationen

. Din instruktionsbok eller auto reparation manual kan innehålla kopplingsscheman som kan hjälpa dig att hitta och identifiera ledningar som behövs för installationen. Märk varje tråd som du identifiera den genom att skriva identifiering på en bit tejp och vika tejpen över kabeln.

Slutligen bör du bestämma en plats för styrenheten. Du bör välja en plats för att minimera längden på tråden löper, samtidigt som ledningarna borta från rörliga delar såsom bromspedalen och kylfläkten. Dessutom bör varken styrmodulen eller trådarna utsättas för hög värme, t.ex. från avgasgrenröret eller avgasröret. Om fjärrkontrollen startmotorn har en extern horn för en integrerad larm, bör du också ta en monteringsplats för det.
Installera systemet

Koppla bort batteriet vid anslutning av styrenhet s ledningar till bilen ledningar. Om möjligt, använd skruvar för att montera styrenheten på ett stabilt underlag. Montera styrmodulen i ett tidigt skede i installationsprocessen. Annars kan det hända att ledningarna är för kort för att möjliggöra styrmodulen ska placeras var du vill.

Använd buntband och /eller kabelklämmor för att säkra ledningar och hålla installationen säker och snyggt. Kontrollera kablarna för att kontrollera att de inte sloka.

Eftersom motorn kan rocka något i förhållande till kroppen av fordonet under start, ge tillräckligt slack i några kablar som passerar mellan motorn och kroppen. Installera huvudströmbrytaren säkring förrän alla anslutningar har utförts och kontrollerats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83246.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.