Hur man gör hemmagjord Hood Scoops

Hood skopor kan göra din bil ser ut som en muskel maskin, oavsett om du du gör en huva scoop som är funktionell, eller helt enkelt en extra visuellt element. Hood skopor är utformade för att "skopa" utanför luft i motorn för att ge ytterligare sval luft inflöde för att öka effekten. Även om du gör en bara för utseendet, kommer den att lägga förslag av road racing makt till någon bil. Göra en huva scoop är relativt enkelt och tar bara en helg. Saker du behöver
kartong
Box kniv
Silvertejp
Plastfolie
glasfiber kit
Drill
Bultar
Lim
Metal grill Såg med metallblad (om det behövs)
Visa fler instruktioner
1

Lägg din kartong på motorhuven på din bil och spåra storleken och formen på huven scoop du vill göra . Du kommer bara att dra upp huven scoop, som om du ser ner på hela huven.
2

Rita sidorna och baktill på kåpan scoop på din kartong så varje bit dras bifogas uppifrån som du ritade och bildar ett platt mönster. Se till att du vinkla sidorna så att skopan blir högre vid fronten sedan baktill.
3

Klipp ut ditt mönster med en låda kniv. Sedan gör det papp linje där din sida och bakst ansluta till den övre delen av din huva scoop.
4

Böj sidorna och tillbaka och tejpa dem på plats genom att placera en remsa av silvertejp längs sömmen. Du bör ha en tredimensionell version av din huv scoop nu. Placera den tillbaka på motorhuven på din bil där du vill ha den och göra några justeringar behöver du kartong modellen tills den sitter perfekt spola på motorhuven.
5

Wrap din papp modell helt i plastfolie och tejpa fast den på plats.
6

Blanda glasfiber harts i ditt kit och mätta glasfiber duk som kom med det också. Lägga glasfiber ovanpå din papp modell och smidig den på plats, vara noga med att jobba några luftbubblor ut från under trasa innan det torkar. Se till att du inkluderar en fördubblad remsa av tyg längs den nedre kanten av din huva scoop som kommer att ligga platt på din huv, innanför huven scoop. Låt glasfiber set.
7

bort kartongen modell från din glasfiber huv scoop. På remsan du placerad på den nedre kanten, markera och borra hål för bultarna. Detta kommer att vara hur du bulta fast scoop till huven.
8

Markera och borra hål genom huven på din bil som matchar hålen i din scoop. Sätt bultar genom skopan och bifoga till bilen. Limma din metallgaller på plats på framsidan av kåpan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83314.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.