Hur Wire en extra 12 V-uttaget i en bil

Lägga till en extra 12-volts uttag verkligen är praktiskt när du vill koppla in den laddaren och den andra uttaget används. Kabeldragning utloppet är helt enkelt en fråga om att ansluta en positiv och negativ kabel från batteriet till baksidan av utloppet. Lägg till ett inline säkring i den positiva tråden och fäst den negativa kabeln till grund för säkerheten. Testa uttaget och du är klar. Saker du behöver
Avbitare
Wire
Wire crimpers
kabelanslutningar
Wire fästelement
Inline-säkring med hållare
borrmaskin tejp
Tänger

Visa fler instruktioner
1

undersöka området bakom panelen där du planerar att installera utloppet. Se till att det finns tillräckligt med utrymme för utloppet för att passa och monteras. Ombud har olika mekanismer som används för montering. Det kan ha en ring bakom det som måste skruvas eller en fjäderklämma som måste komprimeras för att hålla den på plats. Vissa butiker hålls på plats med skruvar ligger framför på varje sida av uttaget.
2

Borra ett litet pilot hål i panelen där försäljningsstället är beläget. Borra ett större hål, samma storlek som utloppet diameter.
3

Installera och dra två kablar från utloppet plats till batteriet platsen. Använd tråd fästen för att fästa kabeln på plats med några inches för att undvika skav tråden isolering och för att hålla den på plats. Lämna flera extra inches på båda ändar för enkel installation och eventuella framtida behov.
4

Crimp de positiva och negativa kablarna till motsvarande trådar på baksidan av utloppet. Wrap varje anslutningen separat och säkert med eltejp. Montera utloppet på panelen enligt tillverkarens anvisningar.
5

Installera inbyggda säkringshållaren i den positiva tråden på önskad plats. Installera inte säkringen vid denna tidpunkt. Fäst den positiva kabeln till den positiva inlägget på batteriet. Fäst den negativa kabeln till den negativa inlägg på batteriet eller till en gemensam grund plats. Sätt i säkringen i säkringshållaren och testa uttaget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85152.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.