Hur installerar jag eftermarknad Rör på en Harley Classic?

Harley-Davidson Classic avgaser är en två-i-ett avgassystem. Detta innebär avgasröret att bultar till den bakre cylinderhuvudet kommer ner och ansluter till röret som kommer ut ur den främre cylinderhuvudet. Detta skapar en enda avgasrör som sträcker sig till baksidan av Harley-Davidson Classic. Detta skiljer sig från den traditionella dubbelt avgassystem som de flesta Harley-Davidson motorcyklar är utrustade med. Eftermarknad rören brukar erbjuda en aggressiv avgasljud och förbättrad motor respons. Eftermarknad rör är utformade för att eftermontera på din Harley-Davidson Classic. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Demontera skruven som håller fast avgasröret till Harley Classic motorcykel ram. Bulten är under oljetanken på den högra sidan av motorcykeln. Ta bort skruven med en hylsa och spärrskaft.
2

Ta bort de två skruvarna som håller fast avgasröret fläns på baksidan topplocket med en hylsa och spärrskaft.
3

Ta bort de två skruvarna som håller fast avgasröret flänsen till främre topplocket med en hylsa och spärrskaft och dra gamla avgaser fri från Harley-Davidson Classic.
4

Placera eftermarknaden röret mot motorcykeln och positionen rörflänsarna mot topplocken. En andra person är användbart när man ställer upp flänsarna och hålla avgasrören medan du fästa dem till topplock.
5

Bolt avgasrören på framsidan och baksidan cylinderhuvuden med bultarna, socket och spärrfunktion.
6

Fäst avgasröret till den klassiska s ram med bult, hylsa och spärrskaft.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85523.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.