Hur man skapar Wide Body Kits

Skapa organ kit av glasfiber kräver lite skicklighet, men med tålamod och en bra plan du kan göra dem - även om du är en nybörjare. Göra ett wide body kit innebär expanderar ut förbi den normala bredden av en bil eller lastbil. Många stadsjeepar och tävlingsbilar tenderar att ha en bred kropp för att göra bilen mer stabil vid svarvning. Genom att bygga din egen kit, kommer designen att vara helt unik. Saker du behöver
Automobile tidskrifter
Pencil
Paper
Vehicle
High-density skum
Silvertejp
Marker
Limspray
Aluminiumfolie
Pan spraya
Glasfiber blad
Resin
Roller
Glasfiber matt slippapper
Bondo
Carving verktyg
Måttband
elektrisk slipmaskin
Lim
Primer
färgmatchad måla
Visa fler instruktioner
1

Titta igenom olika bil tidningar för att bestämma hur du vill att ditt kit för att titta. Medan du kommer att lägga till din egen flare till projektet, måste du bestämma basen idén från funktionella bildelar. Titta på andra kit kommer också att inspirera dig om det övergripande utseendet. Fokus på fordon med en bred bas för att visualisera höjd-bredd-förhållandet.
2

Rita en design för hur du vill att satsen ska se ut. Du behöver inte vara en bra artist, men ge dig själv en grundläggande översikt.
3

Ta bort kofångare och från fordonet som du planerar att använda kroppen kit. Detta exponerar bilens sanna kropp och ger riktiga mätningar
4

Cut högdensitetsskum till samma storlek som bilens delar -. Eller större om du expanderar kroppen stil. Om du lägger till extra höjd, lager skummet så att du har lämplig storlek.
5

Säkra skumbitama med silvertejp. Dubbelkolla storlek. Du kan lägga bitar av skum för att ge kroppen mer djup eller område att arbeta med.
6

Rita design på skummet med en markör så att du enkelt kan se markeringarna när du börjar carving. Det är där du dra några särskilda fördjupningar eller "delar" för att bilda varje fordon detaljens form.
7

Kopiera alla mönster till den andra sidan av fordonet. Ta noggranna mätningar av ritningen så det kommer att vara exakt samma på andra sidan.
8

Skär utformningen av skummet. Arbeta långsamt så att inte skära för långt. Följ linjerna exakt så sidorna kommer att matcha. Om du klipper för långt, fast en annan bit av skum och mätning av linjer igen i stället för att kasta hela stycket.
9

Ta bort skumbitama från fordonet för att bilda ditt skelett.

10

Spraya skummet med spraylim. Arbete i små delar, som täcker varje klibbiga delen med folie för att hålla glasfiberharts fastnar skummet.
11

spreja folien med matlagning spray för att bilda en enkel övergång för glasfiber när den är inställd .
12

Arbete med ett ark av glasfiber i taget, blötläggning arket i harts och sedan lägga arket över utsidan av folie /skum mögel.
13

Använd en roller för att jämna ut eventuella luftbubblor och linda glasfiber bladet runt kroppen kit kanter. Den bör täcka hela den del som du arbetar med. Eftersom du bygger ett stort kit, kan du behöva söka särskilt stora bitar av glasfiber för att arbeta med. Du kan överlappa bitarna, men de kommer inte att vara lika stark om du gör.
14

Torka skivan helt och dra sedan bort det mycket noggrant. Verket kommer att vara bräcklig.
15

Sprid ett lager glasfiberväv mattservice på den sida som tidigare var mot folien. Använd välten för att trycka ut luftbubblor och sedan lägga ytterligare ett lager av glasfiber matta. Lägg till så många mattor blad som du vill bilda tjocklek du önskar.
16

Sand utsidan av varje del med en grov sandpapper att platta eventuella klumpar. Bär en mask och handskar för att skydda mot glasfiber inandning.
17

Borsta eller blås allt damm utanför bit av glasfiber.
18

Täck utsidan av glasfiber med Bondo att skapa en slät yta. Du kan behöva applicera flera skikt.
19

Sand försiktigt med grova sandpapper för att skapa en yta som färgen fastnar.
20

Ansök färgprimer till kroppen delar. När primern är torr, applicera färgen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87539.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.