Hur man målar en bil med maskeringstejp

Välja att måla din bil själv är ett utmärkt sätt att spara pengar eller anställa dina egna kunskaper i måleri. En viktig del i att måla en bil är att skydda de områden som inte ska målas med maskering eller målartejp. Detta är en enkel steg, även för nybörjare gör-det-självare, men det är något som kommer att göra jobbet ser ut som det var gjort av en professionell. Saker du behöver
Sandpapper
Avfettning Cleaner Review Rags
Rent vatten
Maskering eller målartejp
Primer
Paint
Visa fler instruktioner

1

Ta bort eventuell rost och smuts från bilen med sandpapper. Använd en stålborste istället om det finns mer rost än sandpapper lätt att hantera.
2

Rengör hela ytan av bilen som ska målas med en avfettning renare. Skölj om så behövs, och låta bilen torka helt innan du fortsätter.
3

Täck någon hårdvara eller områden som inte ska målas med maskeringstejp. Till exempel, om du inte måla dörrhandtaget, täcka hela handtaget med tejp. För stora områden, såsom vindrutan, använd tejp för att fästa plastfolie för att skydda glaset, istället för att täcka hela området med tejp.
4

Prime bilen enligt anvisningarna på primern s förpackningar. Om du använder primer i en sprayburk, detta innebär normalt håller burken om en fot från bilens yta och rör sig snabbt att applicera ett tunt, jämnt lager grundfärg. Låt primern torka helt innan du fortsätter.
5

Måla bilens exponerade ytor enligt färgtillverkarens anvisningar. Om det behövs, applicera flera lager färg och låt sista lagret torka helt innan du tar bort tejpen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83728.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.