Hur man bygger ett Car Mount för en bärbar dator

En i bilen laptop mount hjälper mycket om du behöver använda din bärbara dator i bilen, eftersom det säkrar datorn på en plats där det är lätt att se. Medan bil fästen finns tillgängliga, är det också möjligt att bygga din egen mount med rör och någon typ av kraftig plåt eller trä. Du kan göra den bärbara mount modulära eller permanent, beroende på hur ofta din passagerarsätet används (eftersom passageraren brädan är den idealiska platsen för mount). Saker du behöver
Plywood, plåt eller glasfiber
12-tums långa, 3/4-tums tjocka rör med flänsar
Skruvar Drill Addera Visa fler instruktioner

1

Klipp ut en bit plywood, metall eller glasfiber - vilket som fungerar bäst för dig. Klipp en bit som är en tum eller två bredare och längre än din bärbara dator.
2

Place kanter runt fästet om du planerar att förvara den bärbara datorn på fästet medan du kör. Skruva metallfästen eller spik små bitar av plywood till kanterna på stor bit.
3

bult eller skruv en rörfläns till undersidan av fästet. Montera röret i flänsen och fäst den andra flänsen till rörets andra ände.
4

Skruva den nedre flänsen till en kraftig bit plywood om du vill fästet vara modulärt. Den plywood tynger fästet och hålla den balanserad. Du kan nu placera fästet i passagerarsidan brädan, dra tillbaka passagerarstolen så det finns gott om utrymme.
5

Fäst fästet till brädan om du vill att det ska vara permanent fäst. Se till att du inte träffar några rader under chassit, borra hål i passagerarens brädan och använd hålen för att skruva fästet botten fläns på plats. Detta rekommenderas endast om du har några en passagerare. Den bärbara datorn på fästet
6

Place. Om du sätter gränser på den huvudsakliga ytan, kanske du vill klippa en liten bit av den främre gränsen ut så att du kan nå den bärbara datorns lock och öppna det lättare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83111.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.