Hur man programmerar en Keyless Entry för en 1997 Toyota Avalon

I 1997 Avalon var bland Toyotas modeller av det året som erbjöd ett nyckellöst system för inresa . Även om tekniken fortfarande var nytt i mitten av 1990-talet , kan fordonet vara fabriken utrustad med ett nyckellöst sändare , eller du kan ha sändaren till som en eftermarknad funktion . Du kan programmera din nyckellösa fjärrkontroller på bara några sekunder genom att själv , utan krav på fordonsindustrin kunskap . Saker du behöver
Jumper ledningar
Visa fler instruktioner
1

Placera modulen glödlampa kontakten på baksidan av bålen på förarsidan . Du kan behöva skära ner lite trim på stammen för att komma åt den . Modulen är en liten svart låda ca 5 inches bred med 10 separata utloppsöppningar .
2

Anslut plint två och plint 10 med jumper kablar och vänta på bilens lås på cykeln , vilket indikerar att programmeringen sekvens har börjat. Terminaler två och 10 blir det andra och tionde från vänster på toppen av terminalen. Du kan få en uppsättning jumper kablar från någon bil butik och de flesta elektronikaffärer .
3

Tryck på valfri knapp på fjärrkontrollen och vänta på låsen till cykeln igen för att indikera att fjärrkontrollen var programmerade .
4

Upprepa steg 3 med alla ytterligare fjärrkontroller sedan ta bort bygeln trådarna när du är klar för att avsluta sekvensen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84481.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.