Hur man tar bort Van Graphics

Ta bort grafik på din van är det en ganska enkel uppgift. Vinyl eller plast grafik är oftast fastnat för fordon med lim eller annat bindemedel. Om grafiken målades på, ta bort dem kan ta mer tid så att du inte skadar underlaget av färg. Använda försiktighet är viktigt i båda fallen, så att du inte skadar finish, vilket skulle kräva kostsamma reparationer att göra det blankt och nytt igen. Saker du behöver
Plastskrapa pistol
Värme eller fön Rags
Adhesive Remover Review Ugnsrengöringsmedel
Auto tvål
Sponge
Water

Visa fler instruktioner
1

Avlägsna eventuella grafik med lösa kanter. Använd en plast skrapa om grafiken inte lossnar lätt. Var försiktig så att du inte skadar lack.
2

Använd en värmepistol eller hårtork för att lossa limmet envisa grafik. Lim kan kvarstå efter att du tar bort bilderna, så du kanske behöver använda värmepistol eller hårtork igen för att hjälpa till att få bort det. När du har lossat den, torka bort limmet med en trasa.
3

Använd lim remover, där du kan hitta på auto eller hårdvara butiker, för att avlägsna eventuella rester. Blötlägg en trasa i en liten mängd av limmet remover och gnugga tills limmet är borta.
4

Spray en liten mängd ugnsrengöringsmedel på en trasa för att avlägsna målade grafik. Prova detta på ett litet område först för att vara säker på att det inte skadar van s måla.
5

Tvätta van med auto tvål, tvättsvamp och vatten för att avlägsna alla spår och lämna van mousserande rengöra. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85993.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.