Hur man installerar en Keyless Entry System

nyckellösa system är bara en av många bekvämligheter som finns i dagens bilar, men du behöver inte köpa en ny bil för att njuta av en av dessa system. Nyckellösa system tillåter bilägare att öppna sina fordonets dörrar med en fjärrkontroll som vanligtvis är fäst vid en nyckelring. Dessa system kan läggas till nästan vilken bil, lastbil eller annat fordon. Detta är ett ganska enkelt projekt för någon som är bekväm att arbeta med elektriska ledningar. Saker du behöver
nyckellösa låssystemet kit
Skruvmejsel
kabelanslutningar
Hoop och ögla fästelement tejp (kardborre) katalog Wire muttern (tillval) katalog 2 meter antennen (tillval)
Visa fler instruktioner
Instruktioner
1

Öppna din bilens bagageutrymme och ta bort den bakre stammen panelen. Du kan behöva en skruvmejsel för att ta bort panelen. Leta efter ledningarna kopplade till din trunk lampa som dessa trådar får ett konstant flöde av makten.
2

Fäst nyckellösa rutan post system på insidan av din bil bålen. Lådan är sannolikt mycket lätt och kan fästas på den bakre bålen vägg med en krok och öglefästorgan, såsom kardborreband. Lådan kan komma med tråd galgar redan ansluten till lådan, vilket gör att du kan hänga lådan från stammen väggen. För två buntar av trådar som löper längs ryggen Addera 3

Look av din trunk, en kommer att ha cirka sex trådar i den och den andra kommer att ha mer än sex. Välj bunten med sex trådar eftersom dessa trådar driva bilens låssystem. Detta paket bör innehålla gul /svart, grön /svart och brun tråd.
4

Tryck på röd /vita kabeln kommer från keyless inresa rutan till stammen ljuset ställdonet eftersom detta kommer att ge ström för ditt bidrag systemet. Fäst den gröna ledningen från keyless inresa rutan till den gula /svarta kablar i din stam. Fäst den gula ledningen från textboxen till de gröna /svarta kablar i din stam. Fäst den svart /vita kablar från din keyless inresa rutan till den bruna ledningen i bagageutrymmet.
5

Förläng antennen ansluten till posten rutan om du önskar. Vid sin nuvarande längd, kommer antennen att din post system att arbeta när du inte är mer än 10 meter bort. Fäst en tråd mutter och två meter av antennen till den aktuella antennen. Kör sedan tråden längs den bakre stammen väggen.
6

kod fjärrkontroller genom att koppla ur mottagaren och koppla in den igen. Inom tre sekunder, tryck på knappen på första fjärrkontrollen och knappen en på andra fjärrkontrollen. Efter ca 20 sekunder, kommer dina fjärrkontroller ordentligt kodade. Håll inte ner knapparna på fjärrkontrollen eller trycka på två knappar samtidigt.
7

tillbaka panelen stammen bak och stänga bagageluckan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85086.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.