Hur man installerar en Civic kallt luftintaget

Installera en kall luftintaget (CAI) på en Honda Civic är en populär uppgradering för entusiaster som letar efter mer hästkrafter ur sin motor. Beståndet intag på en Civic är relativt restriktiv medan en kall luftintag ger extra kall, tät luft till motorn för en effektökning. Ju mer kall luft en Civic motor blir, desto bättre kan köras. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Socket förlängning
Borrmaskin
stjärnskruvmejsel
Open-ended skiftnycklar
Kall luftintag kit
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven. Ta bort det svarta plastskyddet spjällhus placerad mellan den övre delen av motorrummet och vindrutan med en 8 mm hylsa eller en stjärnskruvmejsel. Ta bort luftfiltret under locket.
2

Ta bort fästbultarna för baffeln bostäder, vilket är precis till vänster om den övre delen av motorn. Ta bort skruvarna som håller intaget röret på plats. Det kan också finnas en stoppbygel som måste oklippt att avlägsna baffeln bostäder. Ta bort skruvarna som fäster basen för filterhuset till insugningsröret med en hylsa och spärrskaft.
3

Ta bort slangen som går från basen av filterhuset till motorn som samt temperaturgivare placerad på höger sida av motorn. Ta det omvända strömbrytare med en 27 mm djup sockel. Ta bort jordkabel och kopplingen linjen fästet. Ta bort de två 12 mm bultar som håller fästet på transmissionen och ta bort konsolen. Den kalla luftintag kit bör komma med en ny, egen konsol.
4

tillbaka omvända strömbrytare. Installera den nya konsolen där det gamla fästet installerades. Sätt tillbaka jordledningen. Montera hylsan gummiadapter på spjällhuset med medföljande slangklämma. Montera övre insugningsröret på gummiadapter med en slangklämma. Montera bärarmen för insugningsröret på lager infästningspunkt enligt anvisningarna.
5

Montera luftventilen slangen mellan motorn och den övre insugningsröret. Montera intaget sensorn på övre insugningsröret. Fäst slangen gummiadapter till slutet av den övre insugningsröret med en slangklämma, lämna den lös nog att flytta.
6

Montera fästet kopplingen linje som togs bort i steg 3 på den nya konsolen från toppen, med hjälp av den bifogade bulten. Montera den nedre intaget röret på adaptern slangen. Montera bärarmen på monteringsbulten på lägre intag röret. Justera insugs rör och slangar adapter tills de passar exakt och är korrekt installerade. Dra åt slangklämmorna.
7

Höj den främre delen av bilen med en domkraft och sänka den på ett par pallbockar. Från bilens undersida installera större kon filter på änden av den undre insugningsröret med en slangklämma. Sänk bilen tillbaka på marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95340.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.