Hur ändrar jag det Tune för DiabloSport U7153?

Den DiabloSport U7153 Sport Predator tuner fungerar på Ford Expedition 4.6-liters och 5,4-liters motorer. Det fungerar även på Ford F-150 med 4,6-liters och 5,4-liters motorer, och Ford Excursion och Navigator med 5,4-litersmotorer. När DiabloSport är ansluten till en av dessa fordon, kan du ändra datorns inställningar för att förbättra prestanda. Vid vissa tillfällen kommer DiabloSport släppa en uppdaterad melodi för idrott rovdjur som du kan uppdatera på din enhet om du har tillgång till en dator. Saker du behöver
USB till seriell kabel kit
Visa fler instruktioner
1

Hämta den senaste versionen av DS Downloader programmet från DiabloSport webbplats (se "Referenser" ) och installera det genom att följa instruktionerna på skärmen.
2

Öppna DS Installer genom att klicka på "DS Installer" visas på skrivbordet eller i dina programfiler. Detta kommer att starta programmet.
3

Sätt i CD-skivan som följde med USB till seriell kabel du köpt för DiabloSport och installera drivrutinerna så att datorn känner igen kabeln. Om du inte har CD-skivan som medföljer kabeln, hämta rätt drivrutin från DiabloSport webbplats och installera det.
4

Anslut USB till seriell kabel till Predator, sedan till datorn. Den seriella änden av kabeln går in i Predator och USB-änden av kabeln går in i datorn. Anslut Predator till strömkällan med medföljande nätkabeln.
5

Klicka på "Set Up" och välj din Predator från tillgängliga listan Om programmet inte automatiskt identifiera enheten. I de flesta fall kommer programmet automatiskt detektera.
6

Ladda ner den senaste versionen uppdateringen från DiabloSport webbplats (se "Referenser"). Spara filen på skrivbordet så att du lätt kan hitta den.
7

Klicka på "Skicka CROM filen till Predator" och välj den fil som du just hämtat. Klicka på "Öppna" för att starta installationen.
8

Koppla programmeraren från strömkällan när du uppmanas att stänga av och slå på enheten, anslut den sedan igen
9

Klicka på "Ja" när du ombeds att installera uppdateringen. Koppla inte programmeraren från datorn eller strömkällan medan uppdateringen slutföra. När den är klar kommer det nya versionsnumret visas på skärmen för programmeraren. Vid denna punkt. koppla ur programmeraren från datorn och strömkällan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86756.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.