2007 Highlander Trailer kabelstammen Installation

Även om Toyota Highlander är en liten sport utility vehicle, är det kan bogsera små släpvagnar när den är ordentligt utrustade. Den utrustning som behövs för bogsering innehåller en dragkrok och en släpvagn kabelnät. Installation av ledningsnätet på en Highlander kommer att kräva cirka 30 minuters arbete. Saker du behöver
Trailer kabelnät kit
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
skruvnyckel set
Visa fler instruktioner
1

Öppna upp Highlander bakre luckan. Ta ut alla golvpanelema och ta bort tröskeln panelen på dörren sylt. Inga verktyg behövs.
2

bort förarens sidobeklädnad använder en 3/8-tums Ratchet och uttag.
3

Lokalisera Highlander s släpvagnskablage sele plugg, vilket är strax under förarens sidobeklädnad. Anslut sele släpvagnskablage till aktiemarknaden kabelnätet kontakten med dina händer. Dra upp bandet på konverteraren och hålla den på plåten under panelen.
4

Hitta stud lager jord på förarsidan. Avlägsna skruven på tappen och fäst den vita ledningen på trailern ledningsnätet till tappen med 3/8-tums Ratchet och uttag.
5

Sätt tillbaka paneler i bagageluckan med hjälp av 3 /8-tums Ratchet och uttag, lämnar partiet trailer plugg av selen i reservdäcket väl så att du kan ansluta den till en trailer i framtiden. Pop huven och leta reda på säkringsdosan. Montera säkring medföljer satsen i bogsering säkringen plats på säkringsdosan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86739.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.