1997 Grand Cherokee Alternativlista

I 1997 års modell Jeep Grand Cherokee kom med ett antal alternativ och tillägg som var anpassade utifrån behov och ekonomiska överväganden av köparen. Ur en myriad av färgval till antalet modeller som var tillgängliga för konsumenter, erbjöd 1997 Jeep Grand Cherokee flexibilitet när det gäller stil utan att offra hållbarhet dess off-road design. Färgalternativ

årsmodell 1997 Jeep Grand Cherokee kom in färgalternativ för att passa de flesta någon preferens. Standard exteriör färgalternativ ingår traditionell vit och off-white, svart, rött körsbär och marinblått och det fanns också mer design-baserade färger såsom Champagne Gold, Inferno Red, Bright Silver Metallic Gray och Natural Green Pearl Coat. Interiör färger fanns tillgängliga i en mängd olika färger, inklusive traditionell svart, ljus och mörk Frost Beige, ny sadel och medium eller mörk Greystone. Medan mycket modeller kom in förutbestämd färgscheman, var 1997-modellen Jeep Grand Cherokee customizable baserat på preferenser konsumenten och kan beställas i valfritt antal färgkombinationer.
Tillgängliga stilar

gäller kropp design, kom 1997 modellen Jeep Grand Cherokee i nästan lika många stilar som fanns i färgalternativ. Style var en dominerande faktor i priset på Grand Cherokee, med vissa konstruktioner är högre i pris än andra. Lägre prissatta modeller var Laredo och fyrhjulsdrivna modeller drive, som vid den tiden var i genomsnitt mellan $ 23,000 och $ 28,000 baserat på tillverkarens detaljhandeln prissättning. Mid billiga modeller ingår det av Limited och Limited 4WD, vilket i genomsnitt mellan $ 28.000 och $ 33.000, medan de dyrare modellerna, den TSD och TSD 4WD genomsnitt mellan $ 29.000 och $ 35.000 vardera.

Transmission och motor

standard design på 1997-modellen Jeep Grand Cherokee kom med en femväxlad manuell växellåda. Men kom bilen också med möjlighet till en fyra-växlad automatisk växellåda, vilket ansågs vara en uppgradering och var tillgänglig för en extra kostnad. I fråga om att motorn på 1997 Jeep Grand Cherokee modeller, var vanliga motorer 190 hästkrafter, 4,0-liters sexcylindrig i design, som hölls i stående med jeep s terrängegenskaper. Tre separata fyrhjuliga utforma system fanns tillgängliga, vilket inkluderade deltid på efterfrågan, Välj Trac och Quadra-Trac, som kan konvertera över till heltid full fyrhjulsdrift.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95621.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.