Hur DYNOJET en Harley

Fitting din Harley-Davidson motorcykel med en Dynojet hjälper dig pressa ut extra hästkrafter, vilket är avgörande i många tävlingar. Dock vara säker på att du kommer att använda din motorcykel enbart för racing, som Dynojet eftermarknaden kit inte är avsedda för dag-till-dag körning eller gatbruk eller på fordon som krävs för att uppfylla utsläppskraven. Installera en Dynojet kommer att kräva viss mekanisk förtrogenhet med din motorcykel. Du bör veta var din förgasare är liksom hur man tar bort den och hur man justerar bränsleflödet. Saker du behöver
Dynojet kit
Arbetshandskar
Skyddsglasögon
Drill
Vise klämma
liten hammare (eller) gummiklubba
Visa fler instruktioner
Installation
1

Välj och köpa Dynojet kit som passar din Harley Davidson modellnummer och optioner. Läs den bifogade anvisningar noggrant. Avsätt alla delar så att de är inom räckhåll.
2

Säkra din Harley-Davidson med motorn avstängd. Sätt på dig arbetshandskar och skyddsglasögon. Ta bort skålen förgasaren flyta. Ta bort överflödigt bensin innan du påbörjar installationen. Ta huvudmunstycket hållaren och byt med Dynojet emulsion röret. Installera Dynojet huvuddysan genom att skruva på gängorna i emulsionen röret. Lokalisera hålet sidan hissen och använda borren som finns i din Dynojet kit och din borrmaskin för att förstora hålet.
3

Installera din Harley e-gem i Dynojet nålen. Byt ut din våren stock bild med Dynojet slide våren. Leta reda på kontakten bränsleblandningen, ca 8 inches ovanför huvud munstycket. Vrid skruven bränsleblandningen tills den är förbi 3,5 och sedan tvinnas skruven bränsleblandningen tills den är exakt 3,5.
4

Byt skålen förgasare float och installera enheten i din Harley. Haul din motorcykel till en sluten bana för att testa. Kontrollera om en ökad acceleration och kraft, men också uppmärksamma hur din Harley hanterar på regelbunden körhastighet. Om din Harley kämpar för att bibehålla hastigheten, kan du behöva installera en långsam stråle senare att kontrollera några av de prestandaförbättringar i din Dynojet. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86733.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.