Hur man installerar Vortex Frame Sliders

Motorcykel ägare är medvetna om de skador som en "slide" kan göra för att motorcykelns ram och delar. Ram reglagen skyddar motorcykeln i händelse av att en olycka inträffar och cykeln glider på vägbanan. Den Vortex reglaget ger fördelen av en tvådelad konstruktion, vilket gör att du kan byta ut reglaget pucken vid behov utan att byta ut hela dragskoanordning. Vortex reglaget Installationen kan ta upp till en timme per sida och kräver några noggranna kapning och slipning. Resultatet är en extra nivå av skydd för den utrustning och ryttaren. Saker du behöver
Electric drill
1/4-tums bit
Dremel verktyg med skärande bit
Pencil skiftnyckel
Socket med en 10mm sexkantig sockel
Visa fler instruktioner
Hur man installerar Vortex Frame Sliders på en motorcykel
1

bort den övre kåpan på ena sidan av motorcykeln. Borra ett ¼-tums hål genom den nedre kåpan så nära som möjligt till mitten av den nedre främre motorn bolt. (Den nedre främre motorn bolt är direkt bakom den nedre kåpan.)
2

Förstora hålet försiktigt med en Dremel verktyg med en skärande bit. Förstora hålet bara tillräckligt för att tillåta Vortex installation bolt att passera lätt genom hålet.
3

Ta bort den nedre bulten främre motorn. Sätt tillbaka den övre kåpan, dra åt alla bultar och monteringsflikarna. Sätt i Vortex installation bolt genom hålet i kåpan (den längre bulten går på höger sida av cykeln) och genom Vortex reglaget basen i motorn bulthålet. Dra åt Vortex installation bolt några varv för att stabilisera montering och föra reglaget basen i kontakt med spackling.
4

Rita mönstret av skjutreglaget bas på spackling med en blyertspenna. Avlägsna Monteringsbultens och skjutreglaget bas. Förstora hålet på spackling med Dremel-verktyg så att hålet innehåller spårning på spackling.
5

Fäst skjutreglaget bas till motorn bolt hålet med en 10mm hex socket. Fäst pucken till reglaget basen med en 10mm hex socket. (Gör det för hand, plus ett kvarts varv.)
6

Upprepa ovanstående steg för att installera Vortex ram reglaget på den andra sidan av motorcykeln.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83198.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.