Hur sänka en 1996 Chevy Truck

Den 1996 Chevrolet Silverado är en av de mest populära fullstora lastbilar för att skräddarsy, och har varit sedan den infördes. Bygga på skulpterade linjer av den föregående generationen av full storlek Chevrolet lastbilar, och ändå inte så rundade form som de senare full storlek lastbilar ger 1996 Silverado den typ av anpassning grundarbete som gör för en fantastisk anpassad truck presentation. Det första steget i att anpassa generellt sänka fjädring, och ingen fjädring setup är bättre för att behålla åkkomfort än att installera block på baksidan bladfjädrar, och ersätta beståndet spindlar på framvagnen. Saker du behöver
Automotive jack
Jack står
rörtång
1/2 tums hylsa satt
1/2 tum bits hex
Liten platt skruvmejsel
Bakre axel sänka blocket kit med bojor
Front suspension sänkning spindlar
Visa fler instruktioner
Montera bakre Sänkning Blocks
1

Använd domkraften för att lyfta lastbilen, och sedan stödja ramen med domkraften. Använd rörtång att ta bort hjulen och däck från lastbilen, och sedan ställa dem åt sidan ur vägen.
2

Leta bojor som håller bilens axel och bladfjädring tillsammans. Den schacklar kurva över toppen av axeln och kördes genom en monteringsplatta under bladfjädern. Det finns två schacklar per bladfjäder, monterad på basplattan med fyra muttrar. Unbolt muttrarna från de bojor på båda sidor om lastbilen, och sedan ta bort och kasta de gamla bojor. Suspensionen blocket kit innehåller nya bojor och nötter.
3

Placera domkraften under axeln, och sedan höja axeln med domkraften tills du kan skjuta fjädring blocken mellan toppen av bladfjäder och bottnen av axeln. Det finns en styrtapp på axelmonteringsskivan som passar in i en slits i den övre delen av blocket, och en styrpinne i botten av blocket som passar in i en slits i den övre delen av bladfjädern.

4

placera den nya schacklar över axeln och ner förbi blocket, och sedan genom bladfjädern monteringsplattan. Kör nötterna på bygeln och dra sedan åt dem med hylsnyckel. Installationen av fjädring blocket är samma på passagerarsidan och förarsidan av bilen.
Installera Front Sänkning Spindlar
5

Face hjulhuset på lastbilen , och sedan identifiera spindeln i lastbilen. Omedelbart framför dig, kommer du att se bromsskivan och bromsoket. Nedanför bromsskivan ser du den nedre kulleden ansluten till den nedre styrarmen. Stötta den nedre länkarm med domkraften. Ovanför bromsskivan är den övre styrarmen och den övre kulleden. Placerad på framsidan av lastbilen ser du dragstången bult till styrarmen på spindeln. Unbolt dragstång med hylsnyckel och låt den hänga.
6

Använd hylsnyckel försedd med en hex bit att skruva isär bromsoket, och sedan dra den av bromsskivan och tillåta den hänga bredvid spindeln. Dra bromsskivan bort från hjulnavet med händerna. Du behöver inga verktyg för att ta bort bromsskivan. Bakom bromsskivan är hjulnavet. Ta bort metallkåpan närmast dig som tätar insidan av hjulet navet med en liten platt skruvmejsel. Inuti hittar du en bult. Använd hylsnyckel för att ta bort skruven och dra sedan hjulnavet bort från spindeln.
7

Unbolt övre kulleden muttern och nedre kulleden mutter, och tryck sedan uppåt med händerna på de övre bärarmarna att frigöra spindeln av trucken. Avlägsna spindeln och ersätta den med den nya spindeln från suspensionen sänkningssats.
8

Fäst övre och nedre kulleden bultarna till spindeln, och sedan skruva dragstången till den nya spindelns styrarm . Sätt tillbaka navet, bromsar och sedan framhjulet i lastbilen för att slutföra installationen. Proceduren för att ändra spindeln är samma på både passagerarsidan och förarsidan av bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86913.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.