Så skruva upp bränslepump på en 96 Cummins Dodge

Alla Dodge Cummins 1994-1998 presenterade 12 ventiler. Bränslepumpen på 12-ventil motorer skiljer sig från 24-ventils motor i senare modeller - bränslepumpen i 12-ventilen är en mekanisk enhet, medan den 24-ventil motorn använder en datoriserad enhet. Bränslet plåten inne i bränslepumpen i din 1996 Dodge Cummins kan justeras för att ge mer makt till fordonet. Saker du behöver
Socket Ratchet
ställa
platt skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och leta reda på insugningsröret på toppen av motorn. Inloppet från turboladdaren mates till insugningsröret. Inloppet är ett stort rör som mäter 4 inches i diameter.
2

Ta bort de fem skruvarna som håller fast insugningsröret till motorn, med hjälp av en 10 mm hylsa och ett spärrskaft. Spara skruvarna för ominstallation. Ta bort den lilla skruven som håller fast oljestickan till insugningsröret med en 10 mm hylsa och spärrskaft.
3

bort insugningsröret från motorn för att se bränslepumpen. Bränslepumpen är placerad på förarsidan av motorn. Den koppar bränsleledningar stöter bränslepumpen. Lokalisera bostäder bränsle plattan på bränslepumpen. Den hålls till bränslepumpen med fyra 8mm bultar.
4

Avlägsna bultarna med en spärr och 8mm uttag. Ta bort locket från pumpen för att komma åt skruvarna på bränsle plattan
5

Lossa -. Men ta inte bort - skruvarna som håller fast bränsle plattan på plats, med hjälp av en platt skruvmejsel . Bränslet plattan har ovala fästhål som tillåter plattan att glida framåt för att öka kraften. Skjut bränslet plattan mot framsidan av motorn så långt som de ovala hålen i bränslet plattan låter, dra sedan åt bultarna.
6

tillbaka locket och dra åt skruvarna med en spärr och uttaget.
7

Sätt tillbaka insugningsröret på motorn. Dra åt bultarna med en Ratchet och uttag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84619.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.