Hur man installerar ett Edelbrock insug

För mer än två decennier har Edelbrock erbjudit en strömlinjeformad metod för att hjälpa Hot Rod entusiaster öka prestanda och effektivisera tuning med sin motor byggnad. Edelbrock s Performer och Performer paket RPM har ett komplett-systemets inställning till prestanda, möjliggör bolt-on uppgraderingar utan försök och misstag. Installera ett grenrör Edelbrock intag - antingen Performer eller Performer RPM - är enkel och kan fyllas i på en eftermiddag med några grundläggande verktyg och reservdelar. Saker du behöver
Momentnyckel
standard uppsättning av uttag w /spärr
insug packningar grenrör
Phillips huvud och skruvmejsel
Ny termostat w /packning
Silicon epoxy
Timing ljus
Visa fler instruktioner
Borttagning
1

dränera kylaren, och ta bort den övre kylarslangen från befintliga insugningsröret. Ta bort termostathuset samt. Koppla bränsleledningen, gasreglaget koppling och slangarna vakuum från både insugningsröret och förgasaren. Lossa bultarna som fäster förgasaren till insugningsröret, och ta bort förgasaren.
2

Ta fördelarlocket, och notera vilken cylinder rotorn pekar mot. Skriv ner det. Ta distributören konsolen från insugningsröret, ta sedan bort distributören. Om det finns en EGR-ventil på den befintliga insugningsröret, ta bort det.
3

Lossa alla bultarna kantar omkretsen av befintliga insugningsröret och ställ dem åt sidan. Ta bort insugningsröret, och skrapa bort alla bitar av packningen som fortfarande sitter fast i hamnarna runt topplock.
Installation
4

Anbringa nya insugningsröret packningar till portarna på insugningsröret. Placera grenröret Edelbrock intaget på motorn, foder den genom portarna på topplocken. Skruva fast fördelaren i stället, och vridmomentet till 25 fot pounds med en momentnyckel.
5

Installera en ny termostat och byta termostathuset. Skjut distributör på plats, se till att rotorn fortfarande pekar på samma cylinder som den var vid avlägsnande. Byt fästet, men dra inte åt den ännu.
6

Installera en ny bottenplatta för förgasaren, byt förgasaren. Sätt tillbaka gasreglaget koppling, bränsleledning och slangar vakuum. För vissa Performer tillämpningar, kan det vara nödvändigt att installera en ventil vakuum bypass, speciellt om du använder en eftermarknad Carter-stil förgasare.
7

Time motorn med ett stroboskop, sedan ställa in förgasaren . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86736.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.